Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kempy s Alltraining.cz na Mallorce připraveny!

Publikováno | Sdílet:

Kempy s Alltraining.cz na Mallorce připraveny!

Slunce svítí na plné obrátky, na Mallorcu dosedá jedno letadlo za druhým. A první účastníci jarních kempů na Mallorce už jsou připraveni vyrazit na úvodní trénink v ráji cyklistů. Team Alltraining.cz hlásí, vše připraveno na nevšední sportovní zážitky. Po sedmi dnech nekonečných příprav je vše nachystáno na start jarní sezóny tréninkových kempů. Vy, co s námi jedete, se už jen můžete těšit na svůj vybraný termín a ti z vás, co ještě váháte, využijte posledních volných míst a pojeďte s námi také a užijte si jarní slunečnou Mallorcu na kole!

Ve čtvrtek 23.1. 2014 jsme plný odhodlání vyrazili jako čtyři mušketýři Vojta, Jirka, Tomáš a Ivan auty vstříc dobrodružství. Po 26 hodinách dorazila naše kolona o délce skoro dvou kamiónů do Barcelóny.

Hned nás čekalo malé protažení v podobě proklusnutí po místní pláži a večer opět nasedli, ale tentokrát do trajektu, a vydali se po moři na náš zaslíbený ostrov.

Po přivítání slunce v ranním úsvitu jsme se po krátkém uvítání mlsně vrhli na vydatnou snídaní, kde nás po roce opět vřele přivítal přátelský hotelový personál, který se na nás těšil stejně jako mi na něj.

I přes únavu jsme se těšili na kolo a nic nás nemohlo nezastavit. V našich nových, vesele vyhlížejících, dresech jsme vyrazili na prvních slunečních 60 kilometrů.


K celkové naší pohodě přispěly i naše nová kola Specialized, na kterých se zdálo, že není ani třeba šlapat.  Pak už nás čekala práce a přípravy na samotné kempy.  Nekonečné vybalování a přeprava věcí na pokoje neměly konce. 

Tato činnost vzbuzovala pozornost již ubytovaných hostů. Neskrývaný zájem a respekt náš tým sklidil v okamžiku vybalení krabic s našimi koly Specialized.

Tato hromada kol nám zajistila okamžitý respekt i u zde ubytovaných členů týmů z Holadska, kteří jen nevěřícně kroutili hlavami.

Bylo nesporné, že All training se v tomto okamžiku postaral o největší koncentraci „S“ na Mallorce. Neskrývaný obdiv z jejich strany korunovaly produkty Nutrend, neboť množství krabic s těmito produkty byly všude.

V těchto okamžicích bylo nutné zvýšit naší ostražitost, neboť zvědavců přibývalo.  V průběhu čtyřech dnů jsme poskládali všechna kola a vybavili důkladně naši kancelář všemi produkty partnerů. Nejvíce nám dalo zabrat roztřídit všechny dobroty od firmy Nutrend a veškerý sortiment dresu a doplňků Lawi.

Celé dny se z kanceláře jen ozývalo L, XL, XXL, oranžová, růžová, Carboscack fresh Aple, Regener pytlíky, dózy, či Voltáž kokos, exotic nebo oříšek. S těmito myšlenkami jsme uléhali v brzkých ranních hodinách.

Po krátkém spánku jsme se probouzeli s vírou pěkného tréninku a příprav na další den. V závěru přípravného týdne naše dvorní dáma a vynikající fyzioterapeutka Tereza vyzdobila kancelář i místnost pro masáže.

Nekonečné vybalování jsme vždy po ránu zpestřili tréninkem s různou intenzitou a variací tratí, abychom si projeli místní lokality a najeli první kilometry.

Na tréninkové trasy pod vedením trenéra Vojty Berana jsme vyrazili po boku nejlepších profesionálů ČR. Zážitkem byl svižnější trénink s naším olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým, který už přesedlal na bika a na Mallorce nám ukázal, jak najíždí světová špička v balíku silničářů i na tlustých pláštích.

…mohli jsme jen tiše závidět, jak obrovskou výkonnost skrývá vrcholová cyklistika nejlepších závodníků světa. Na tréninku nás pravidelně doprovázela kompletní česká elita v čele s Pavlem Boudným, Terezou Huříkovou, nejlepším paralympionikem Jirkou Ježkem, bikerem Jirkou Hudečkem, či exprofesionálem „par excelence“ a věhlasným spurtérem Tour de France Erikem Zabelem nebo Romanem Kreuzigerem starším. Nechyběl ani reprezentační trenér Viktor Zapletal, který všechny kluky pěkně proháněl.

Počasí nám přálo a tak najíždění a plánování tréninků, bylo i příjemným zpestřením příprav a i prvním kvalitním objemem tréninkové přípravy letošního roku.

Po tréninku jsme vybalili naše skvělé nové stroje od firmy Specialized – otestovali jsme zbrusu nové celokarbonové červené a černé speciály (Tarmac SL2 comp, Tarmac SL4 comp) vybavené sadou Shimano Ultegra, které teď po vzorném seřízení našich mechaniků Tomáše a Ivana čekají připravené dle vašich zaslaných mír na vaše neposedné nohy, až je proženete po celé Mallorce a najedete tak první jarní kilometry, které budou pevným základem pro vaši výkonnost v nadcházející sezóně.

Připraveno je pro vás již úplně vše včetně objednaného slunečného počasí. Na Mallorce na vás čeká zásoba výživových doplňků firmy NUTREND (tyčinky, gely, iontové a regenerační nápoje, tablety proti křečím, bidony,…), veškeré masážní emulze firmy SportBalm, pro zapomnětlivce duše, lepení, helmy, tretry, sedla, pumpičky, rukavičky a další doplňkový sortiment od firmy Specialized.

Samozřejmě máme pro vás připraveny i cyklistické dresy do každého počasí od firmy Lawi s novou kolekcí volnočasového oblečení.


My se na Vás již těšíme a vše je pro Vás nachystáno tak, abyste si odvezli nejen nezapomenutelné a nevšední sportovní zážitky z prosluněné jarní cyklistické Mallorky.

Těšíme se na Vás,

TÝM ALLTRAINING.CZ!!!


KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT