Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kombinovaný týdenní kemp na Benecku - dovolená pro celou rodinu!

Publikováno | Sdílet:

Týdenní kemp na Benecku v hotelu Žalý 9.-15.7.2017 je už minulostí a je čas na krátký report o tom, jak si to všichni užili. Sešla se zde super parta, která byla dokonce mezinárodní, jak malých, tak velkých cyklistů. Byla to ideální letní dovolená  pro velké, malé, zdatné i úplně začínající bikery a bikerky. Vše probíhá pod vedením odborníků z tréninkového centra Alltraining.cz

 

Začali jsme, klasickými zátěžovými testy, které ukázali kondici našich účastníků, a pak už nebránilo nic, abychom vyrazili na první seznamovací vyjížďku na silničce, protože první čtyřdenní blok probíhal na silničních kolech.

Jak už to na našich kempech bývá, každý den začal rozcvičkou před snídání abychom nastartovali metabolismus a mohli s radostí vyrazit na trénink. Protože okolí nenabízí rovinatý terén, dobývali jsme krkonošské kopce jeden za druhým, makali na fyzičce. Dále jsme se učili správnou techniku jízdy na silničním kole, jak si najíždět správně zatáčky z kopce a do kopce abychom byli co nejrychlejší. Dokonce nás svoji přítomností překvapil i Petr Sagan, který stejně jako jeho slavný jmenovec ovládl jeden ze spurtů v odpoledním tréninku. V průběhu čtyř dnů jsme projeli všechny krásy Krkonoš, podívali se na Špindlerovu boudu i Vrbatova bouda byla zdolána.

Čtyři dny utekly jako voda a bylo na čase odložit silniční kolo a přesedlat na horská, kde čekali pro naše účastníky nové výzvy. V MTB části jsme se učili především správnému a bezpečnému průjezdu terénem. Postupnou metodickou řadou od nejjednodusšších k těm nejtěžším cvičením si jak malí, tak velcí bikeři osvojili všechny základy pro akční ježdění v terénu.

Bikeři byli rozděleni do skupinek, tak aby byl vždy prostor pro dostatečné sledování a opravování chyb. Metodická řada začínala na naší louce za barákem, kde byly nachystány překážky, slalomy, prudké výjezdy i sjezdy až po technické tratě v lese, ketré jsme pro naše účastníky připravili.

Vše bylo udělané tak, aby byla vždy použita správná technika pro zdolání překážky. Na stěžejních překážkách nechyběla ani kamera abychom večer u videocoachingu měli co probírat a zhodnocovat pokroky. Vždy před večeří byla pro naše účastníky nachystána sportovní přednáška vždy na nějaké zajímavé téma. Po vydatné večeři se všichni mohli vrhnout do regeneračních procedůr, jako byly masáže, fyzioterapie nebo i sauna.

Večer pak patřil uvolněné zábavě. Závěr celého kempu vyvrcholil závodem, zde na našich uměle vtvořených technickým tratích v lese. Zde si všichni vyzkoušeli to co se naučili v závodním režimu a že to bylo vidět! Prostě a jednoduše program byl nabitý a věříme, že si to všichni náležitě užili, protože my rozhodně ano!

Další kemp pro vás máme již 4.-6.8. v Brdech a kombinovany týdenní kemp v nové lokalitě Ramsau 20.-26.8.! Trénujte s námi chytře i vy! Těšíme se na 

 Více fotek ve fotogalerii: https://www.alltraining.cz/intranet/?page=admin_website&settings=galleryNew&action=edit&iditem=3756

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT