Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

KPŽ ve Znojmě prověřilo Chytré traséry a Superbikera

Publikováno | Sdílet:

KPŽ ve Znojmě prověřilo Chytré traséry a Superbikera

Seriál závodů horských kol Kolo pro život se nezadržitelně blíží ke konci a s tímto faktem jde ruku v ruce i neustále stoupající zájem o naše hrdiny v oranžovém, všem známé jako Chytří traséři. Široká veřejnost pohybující se na seriálu si na ně jednoduše zvykla a vyhledávají je čím dál víc. A v této bahenní lázni a deštivém počasí, byly tyto rady o to cennější. Druhý projet SuperBiker se ve Znojmě představil také a více než úspěšně. 

Chytří traséři

Projekt Alltraining.cz a jeho kvalitu prověřilo Znojmo opravdu se vším všudy a naši traséři se s tím vypořádali na jedničku. Tentokrát se na startu představili dva, a to konkrétně trasér Michal na trase C a na delší trase B Jakub, kterého jsme po závodě vyzpovídali a zjistili jak si tento „jedinečný“ závod užil. Naši rádci na trati jsou od toho, aby poradili od správného rozložení tempa, přes optimální výšku sedla až po pomoc na trati v případě nějakých problémů. Pokud traséra na trati potkáte, rozhodně se ho nebojte na cokoliv zeptat, ochotně Vám poradí. Nejbližší možnost budete mít již na dalším dílu seriálu Kolo pro život v sobotu 21. 9. 2019 v Odrách.

Jakub tedy své vystoupení hodnotí následovně: „Přijel jsem o poznání dříve, abych si stihl konec a začátek trati projet a zjistil jaká je situace na trati. Po prvním nájezdu do terénu, mě vše začalo být úplně jasné, že procházka růžovým sadem to rozhodně nebude a to přesně naopak. Polní cesty byly opravdu velmi podmáčené a velmi bahnité. Byl to jasný ukazatel na to podhustit pneumatiky, aby adheze k povrchu byla co nejlepší. Snažil jsem se tuto radu předat, co nejvíce lidem již před startem. Během závodu jsem rozdal mnoho rad, zejména o technice projíždění velkými loužemi či prudkými zatáčkami. Některé části trati byly nad moje síly, ale i s tím si člověk musí umět poradit a vzít kolo na ramena. Cílovou rovinku si užívám s bojovníky závodníky na trati a dojíždím 55min za vítězem.“

SuperBiker

Po kratší pauze se nám ve Znojmě opět představil další z projektů Alltraining.cz a byl jím SuperBiker. Každý kdo bude náhodně vybrán, zažije den jako profesionál. Tentokrát se štěstí usmálo na Milana, který jel svůj první letošní závod a to dojel až ze středních Čech, až takhle táhne Znojemský závod.

Nejprve jsme celý projekt Antonínovi představili a velmi ho to zaujalo. Začali jsme od optimálního oblečení, přes výživu, posed na kole až samotnému závodu. Jako bonus od nás Antonín obdržel náš „chytrý dres“, sportovní výživu na závody a mnoho cenných rad. Potom už jsme přešli do praktické části, která je před závodem jednou z nejdůležitějších věcí. Rozcvičení a rozjetí, které mnoho závodníků podceňuje. S Antonínem jsme vyrazili po trati závodu směrem k prvnímu stupání, aby okusil náročnost letošního závodu, ze kterého počasí udělalo jednu velkou výzvu. V rozjetí jsme si dali jeden intenzivní úsek, aby se tělo nastartovalo. Teď už nezbývalo než jen rozdat poslední rady před samotným startem a vyrazit do startovních koridorů.

Antonín vše hodnotí následovně: „Sport beru jako odreagování od reality a našel jsem v něm tu největší oporu v mém těžkém období. Od té doby sportuji téměř každý den. Od kluků od Alltrainingu jsem se dozvěděl spoustu nových a zajímavých věcí, které rozhodně využiji. Jsem úplný amatér a chtěl bych klukům poděkovat za cenné rady, jsem si jistý, že bez nic bych dnešní závod nedokončil.“

Milan bohužel spěchal po závodech a minul ho tak rozhovor na podiu, ale naše ceny rozhodně ne. Od nás si SuperBiker odnáší 250 Kč slevu na zátěžový test a měsíc tréninku zdarma v hodnotě 1490 Kč.

 

 Využijte služeb našich trasérů na dalším závodě Kolo pro život v Chrudimi, více informací o službě naleznete zde: Kdo je Chytrý trasér

VYZKOUŠEJTE I VY DEN OPEČOVÁVANÉHO PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! PŘIHLÁŠKY NAJDETE ZDE 

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 21. 9. 2019 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V ODRÁCH.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se v stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradí vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁ SE V 9:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT