Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

LETNÍ CYKLISTICKÉ SOUSTŘEDĚNÍ V ITÁLII ANEB AKTIVNÍ DOVOLENÁ PRO CELOU RODINU

Publikováno | Sdílet:

Pojeďte s námi vyladit techniku na horském kole, zlepšit fyzickou kondici, najet tréninkové kilometry a také si užít krásné dny volna v malebném údolí Fiemme! Na konci týdne můžete změřit síly s italskými cyklisty v partnerském závodě Kolo pro život – maratonu La Vecia Ferovia 2011. Užijte si pohodovou sportovní dovolenou s celou vaší rodinou. 31.7. - 7.8.2011, Val di Fiemme, Itálie

Pojeďte s námi vyladit techniku na horském kole, zlepšit fyzickou kondici, najet tréninkové kilometry a také si užít krásné dny volna v malebném údolí Fiemme! Na konci týdne můžete změřit síly s italskými cyklisty v partnerském závodě Kolo pro život – maratonu La Vecia Ferovia 2011. Užijte si pohodovou sportovní dovolenou s celou vaší rodinou.


Severní italská provincie Trentino je v zimě zaslíbená lyžařům, v létě je zase cyklistickým rájem. 365 dní v roce je oázou pro všechny milovníky aktivního trávení volného času. Celoročně přívětivé klima, kvalitní silnice a množství cyklistických stezek spolu s perfektními službami a vynikající italskou kuchyní dělá z této oblasti ideální destinaci pro všechny vyznavače cyklistiky. Z České republiky je to navíc jen 700km po dálnici, za pár hodin tedy můžete vyrazit na kole na první seznámení s místními terény. Věříme, že když se sem podíváte poprvé, láska k tomuto místu Vám vydrží na celý život.


Tým Kolo pro život a Alltraining.cz vás zve nejen na kemp, kde zdokonalíte techniku jízdy a upevníte fyzičku na kole, ale především Vám nabízí nádhernou pestrou dovolenou, která žádného člena Vaší rodiny nebude nudit.

V malebné oblasti Val di Fiemme můžete najíždět kilometry v horách a pilovat techniku pod odborným vedením, nebo si užívat pěších i cyklistických výletů do přírody, koupání, vodních sportů, nordic walkingu a návštěv nejrůznějších kulturních akcí v blízkém okolí.


Abychom vám papírování s dovolenou co nejvíc zjednodušili, připravili jsme pro Vás v termínu 31.7.-7.8.2011 týdenní zájezd nabitý možnostmi jak, kde a s kým ho strávit, navíc za zvýhodněné ceny díky partnerství KPŽ s tímto regionem. V neděli 7. srpna navíc startuje z městečka Ora, vzdáleného 25km jižně od Bolzana, známý italský MTB maraton La Vecia Ferovia. Start v tomto závodě tak může být parádním završením dovolené Program pobytu je od prvního do posledního dne možné poskládat zcela individuálně.

 
Vedený trénink a doprovodné služby Alltraining.cz

Přestože nejde o čistě tréninkový kemp, je v ceně pro aktivního účastníka zahrnut tréninkový program s rehabilitačními službami, které můžete každý den čerpat. Podle vlastního uvážení se pak budete moci přidat do odborníkem vedeného tréninku. Podrobný program bude upřesněn na místě.
 

Na co se na kempu můžete těšit?


Praktická část

• trénink jízdy v terénu, spojený s výukou správné techniky jízdy na horském a silničním kole, kontrola seřízení správného posedu

• celý tréninkový program je vedený trenéry za přítomnosti profesionálních sportovců se snahou odstranit chyby, strach a naučit správně a efektivně ovládat horské a silniční kolo

• výuka správné techniky a metodiky rozcvičení, posilování a strečinku

• ukázka správného mytí kola a jeho údržby

 

Teoretická část

• podrobný rozbor pořízených záznamů z Vašeho tréninku

• přednášky se sportovní tématikou (trénink, výživa, regenerace, péče o kolo a jeho údržba) a besedy s pozvanými hosty z řad profesionálních sportovců (Maurizio Fondriest – italský dlouholetý profesionál, mistr světa v silniční cyklistice, který nyní vyrábí svá kola Fondriest), Kateřina Neumanová (olympijská vítězka v běhu na lyžích)  

 


Regenerační procedury obsažené v ceně sportovního balíčku:

• 2x masáž myostimulátorem Compex, 1x masáž/fyzioterapeutické vyšetření

• Pro doprovod regenerační služby za příznivé ceny

• Kvalifikovaný masér a fyzioterapeut Alltraining.cz


Individuální program zaměřený na cyklistiku:

Pondělí                  Středně náročná trať krajinou přírodního parku Paneveggio, délka 33,6km, převýšení 680m, čas 3 hod 15min

Úterý                     Passo Cugola – Oclini, krásná, ale obtížná trať vyžadující dobrou fyzickou kondici a technickou způsobilost, délka 40,9km, převýšení 1150m, čas 6hod

Středa                   360° panoramatická středně náročná trať v Alpe Cermis, délka 17,45km, převýšení 630m, čas 3hod (pro vystoupání lze použít lanovku)

Čtvrtek                  Latemar tour – cesta kolem masivu Latemar s nádhernými výhledy do okolí, délka 38km, převýšení 260m, délka 3hod 30min (lehká trať, s použitím lanovky) / převýšení 1460m, délka 5hod (náročná trať, bez použití lanovky)

 Pátek                    Trať zpívajícím lesem v oblasti Valmaggiore – Lago di Cece, středně náročná trať, délka 28km, převýšení 960m, čas 3hod 45min 


K dispozici je na výběr mnoho dalších tratí různé obtížnosti.


Místní přeprava: Lze využívat minibusy s přívěsy pro kola (cena od 80 Eur), Fiemme Fassa Bike Express (cena 6Eur /os.), lanovky (6-9 Eur / os. s kolem)


Další možnosti - doprovodné programy:

- Freeride v bike parku Alpe Cermis ( Cavalese ): € 12,00 / 4 jízdy, € 15,00 / den
- Downhill v bike parku “Fassa bike”
- Nordic Walking: instructor/průvodce cena 72 Eur / ½ den , 144 Eur / den
- Akrobatický park v Molina, Cavalese a Ziano: 2 dospělí + 2 děti 25 Eur
- Bobová dráha: 1 jízda 10 Eur/dospělí, děti 5-8 let zdarma, 8-16 let 5 Eur
___________________________________________________________


Itálie, Val di Fiemme, 31.7.-7.8.2011

Doprava: individuální

Ubytování:   

HOTEL PANORAMA - PANCHIA *** www.albergopanorama.it

Hotel se nachází 500m od centra města Panchia v srdci údolí Fiemme. Vybavení hotelu: bar, restaurace, společenská místnost a herna, wellness - solarium, sauna, biosauna, whirpool, pára, posilovna, stolní tenis. Možnost zapůjčení kol. Vybavení pokojů: všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha/vana, WC), jsou vybaveny televizorem, většina pokojů má vlastní balkon. 

Cena ubytování:               420 Eur - 7 nocí s polopenzí pro 1 osobu na plně obsazeném ½ pokoji 
465 Eur – 7 nocí s polopenzí pro 1 osobu na 1/1 pokoji
655 Eur – 7 nocí s polopenzí pro 1 osobu na samostatném ½ pokoji


Cena ubytování s cíleným tréninkovým programem:

520 Eur - 7 nocí s polopenzí pro 1 osobu na plně obsazeném ½ pokoji 
565 Eur – 7 nocí s polopenzí pro 1 osobu na 1/1 pokoji
755 Eur – 7 nocí s polopenzí pro 1 osobu na samostatném ½ pokoji
Děti – 0-2 roky zdarma, 2-6 let 50% sleva, 6-12 let 30% sleva

Hotel je vybaven místem pro bezpečnou úschovu kol, možnost mytí kol, převlékárna a sušárna, možnost zapůjčení kol, smluvní opravna kol. V hotelu k dispozici “cyklistický koutek” s mapami a popisem tras. Odpoledne zdarma občerstvení s nápoji a regionálními specialitami.


Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí a odpoledním těstovinovým bufetem, celodenní tréninkový program včetně osobních tréninkových konzultací, kontrola seřízení správného posedu, 2x masáž elektrostimulátorem Compex, 1x masáž/ fyzioterapeutické vyšetření. Ostatní regenerační a rehabilitační služby za příznivé ceny.


S sebou: horské, silniční kolo v dobrém technickém stavu, tretry, přilbu, rezervní duše, cyklistické oblečení na dvoufázový trénink (i do nepříznivého počasí - pláštěnka) i na volnočasovou sportovní aktivitu (běžecká obuv).


Více informací na: www.kolopro.cz Info o pobytu: beran@alltraining.cz, tel: 777252139

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT