Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

LETNÍ TRÉNINKOVÝ KEMP NA HORSKÉ KVILDĚ S PROGRAMEM PRO CELOU RODINU!

Publikováno | Sdílet:

LETNÍ TRÉNINKOVÝ KEMP NA HORSKÉ KVILDĚ S PROGRAMEM PRO CELOU RODINU!

Rádi bychom vás pozvali v termínu od 26.8.—1.9. 2013 na letní kemp v samém centru Národního parku Šumava na Horské Kvildě. Letos jsme pro vás připravili kompletní sportovní nabídku pro celou rodinu, a tak si sportování s plnou péčí prvně můžou užít úplně všichni účastníci!



ZVEME VÁS NA LETNÍ TRÉNINKOVÝ KEMP S PROGRAMEM PRO CELOU RODINU

Rádi bychom vás pozvali v termínu od 26.8.—1.9. 2013 na letní kemp v samém centru Národního parku Šumava na Horské Kvildě. Letos jsme pro vás připravili kompletní sportovní nabídku pro celou rodinu, a tak si sportování s plnou péčí prvně můžou užít úplně všichni účastníci!

Cyklistická sezóna 2013 je v plném proudu a řada z Vás přemýšlí nad tím, kde vylepšit výkonnost, užít si pár dní bez pracovního stresu, či naopak vytáhnout svoji rodinu na sportovní dovolenou do krásné přírody českých hor, kde nejen zvýšíte svoji kondici, ale i ideálně zrelaxujete a zbavíte se v pohádkové přírodě Šumavy veškerého stresu.

Vyrazte s námi a užijte si pohodu, sportování a cyklistiku na Šumavě v Horské Kvildě. Připravili jsme pro Vás opět výjimečnou koncepci a kompletní program jak na silničním, tak i na horském kole. Váš tréninkový kemp se promění v exkluzivní dovolenou, upevníte fyzickou kondici, užijete si příjemné vyjížďky v centru Šumavy a zdokonalíte svoji techniku jízdy na horském, ale i silničním kole s osobními trenéry pod vedením Alltraining.cz.

KAŽDODENNÍ ALL INCLUSIVE TRÉNINKOVÝ PROGRAM KEMPU ČI RODINNÁ SPORTOVNÍ DOVOLENÁ

Zlepšete fyzičku a zdokonalte techniku jízdy jak na silničním, tak i na horském kole. Budete mít k dispozici All inclusive tréninkové služby. Užijete si profesionální komplexní péči, vyvarujete se tréninkových chyb a necháte své tělo plně regenerovat.

Čeká na Vás celodenní propracovaný tréninkový program s profesionální péčí týmu trenérů pod vedením Vojtěcha Berana. Zvýšíte efektivně svoji kondici a ještě si užijete spoustu legrace. Po příjezdu absolvujete zátěžový test, nastavíme Vám správný posed a dle aktuální výkonnosti Vás rozdělíme do několika skupin. Každá skupina bude mít svého trenéra a bude trénovat správnými tréninkovými dávkami a intenzitou.

Připravili jsme pro vás sedmidenní tréninkový blok (26. 8.—1. 9. 2013), kde budeme systematicky pracovat jak na fyzickém, tak i technickém zlepšení Vaší kondice. Trénink na silničním kole se bude prolínat s technickým tréninkem v terénu na kole horském. Každý den budete mít možnost využít vedeného tréninku osobními trenéry jak na silnici, tak i v terénu. Jen na Vás bude, zda se budete chtít zúčastnit jen částečně cyklistického programu a pak se budete věnovat své rodině nebo program využijete v celodenním rozsahu: ráno, dopoledne i odpoledne a dáte si pořádně do těla.

Trénink na horském a silničním kole se bude obden periodicky střídat (dopoledne delší silniční trénink na zdokonalení fyzické kondice, odpoledne pak bude následovat technika jízdy v terénu na horském kole). Následující den to bude přesně opačně, delší dopolední trénink na kole horském a technický trénink na kole silničním. Takto se nám budou tréninkové jednotky prolínat po celý týdenní pobyt.

NOVINKA! PROGRAM PRO DĚTI A ZAČÍNAJÍCÍ BIKERY

Letos jsme nově připravili program i pro malé začínající bikery, které naučíme základy jízdy na kole v terénu, ale i pro vaše drahé polovičky, které vás často na kempu doprovází. Můžete využít hlídání malých ratolestí a plně se vrhnout do sportovního programu. Ve skupině žen si uděláte si pěkný výlet po šumavských lesích, či zdokonalíte techniku jízdy a zbavíte se strachu z obtížnějších sjezdů či výjezdů v lese pod vedením trenéra. Ty náročnější z vás pak můžou i pořádně máknout na fyzické kondici, dát si do těla a večer nechat své tělo regenerovat v rukách maséra.

PRAKTICKÁ ČÁST

  • trénink jízdy v terénu a na silnici spojený s výukou správné techniky jízdy na horském/ silničním kole (sjezdy, výjezdy, překonávání překážek, seskočení a naskočení na kolo, jízda na větru, střídání, jízda v háku a spousta dalších technik, včetně taktiky závodění, které využijete již v následujících závodních dnech), kontrola seřízení správného posedu
  • celý tréninkový program je vedený trenéry za přítomnosti profesionálních sportovců se snahou odstranit chyby, strach a naučit správně a efektivně ovládat horské kolo
  • výuka správné techniky a metodiky rozcvičení, posilování a strečinku
  • ukázka správného mytí kola a jeho údržba

TEORETICKÁ ČÁST

  • podrobný rozbor techniky natočených materiálů z tréninku techniky
  • přednášky se sportovní tématikou (trénink, výživa, regenerace, péče o kolo a jeho údržba) a besedy s pozvanými hosty z řad profesionálních sportovců

PROGRAM PRO MALÉ ZAČÍNAJÍCÍ BIKERY

Máte doma začínajícího bikera od sedmi do čtrnácti let, který se chce vrhnout do závodění a cyklistika ho baví?

Neváhejte a vezměte své dítě sebou na kemp a my jej ve skupině vrstevníků naučíme správným základům jízdy na kole tak, aby hravě každý účastník zvládl jízdu v terénu, osvojil si základní cyklistické návyky a dovednosti a kolo se tak pro něj stalo zábavným a bezpečným sportem, který ho bude bavit stále více.

Program je složen z každodenních vedených tréninkových lekcí, kde děti projdou kompletní metodiku nezbytných cyklistických dovedností, které později využijí v každodenní praxi.

PROGRAM PRO DRAHÉ POLOVIČKY S MOŽNOSTÍ HLÍDÁNÍ DĚTÍ

Nenechávejte své protějšky doma a udělejte si skvělou dovolenou na tréninkovém kempu na Šumavě společně. Chcete-li si užít sportovní dovolenou stejně jako váš partner, odpočinout si od povinností a máknout i na své kondici, máte jedinečnou možnost si užít týden sportování naplno.

Můžete využít hlídání malých ratolestí (od dvou let) a plně se vrhnout do každodenně vedeného sportovního programu. Ve skupině žen si uděláte si pěkný výlet po šumavských lesích, či zdokonalíte techniku jízdy či se zbavíte se strachu z obtížnějších sjezdů či výjezdů v lese pod vedením trenéra. Ty náročnější z vás pak můžou i pořádně máknout na celkové fyzické kondici a dát si do těla. Večer pak můžete využít služeb maséra či fyzioterapeuta a necháte své tělo plně regenerovat a odpočinout do dalšího dne plného sportu.

ZAPŮJČENÍ CELOKARBONOVÉHO KOLA SPECIALIZED PRO KAŽDÉHO

Budete moci trénovat na kolech vítězů Tour de France a mistrů světa. Nemáte-li tedy své vlastní silniční kolo, nevadí. Silniční kolo zdarma zapůjčíme a MTB kolo otestujete.

Společnost Specialized nám zapůjčí 40 celokarbonových závodních kol pro rok 2013 (Tarmac SL2 Comp), na kterých se každý z Vás bude mít možnost prohánět po celou dobu pobytu. Navíc ještě každý účastník kempu bude mít možnost otestovat jak silniční, tak MTB top modely řady S-Works pro rok 2013. Protože většina z Vás má pouze horské kolo, využijte možnosti zapůjčení kola silničního a vyrazte na cyklistickou dovolenou, kde se budete prohánět jak na kole silničním, tak zlepšovat techniku v terénu na horském kole. Kemp tedy může absolvovat úplně každý. Jestliže se rozhodujete pořídit nové kolo, máte ideální možnost si ho na dovolené zdarma vyzkoušet a užít si kouzlo jak silničního, tak horského kola značky Specialized. Protože jsme na našich kempech nenašli jediného nespokojeného klienta, kterému by zapůjčené kolo nesedělo, vřele doporučujeme využít možnosti tréninku na našich silničních kolech.

ALL INCLUSIVE REGENERAČNÍ SLUŽBY

Po tréninku se o Vaši regeneraci postará fyzioterapeut, masér či whirpool nebo sauna v hotelu. Večerní program vyplní zajímavé přednášky a debaty z oblasti cyklistického tréninku, výživy a regenerace od odborníků z Alltraining.cz. Máme pro Vás připraveny i besedy s pozvanými hosty.

IONTOVÉ NÁPOJE, MECHANIK A DOPROVODNÉ VOZIDLO

Čeká na Vás bezstarostný servis: iontové nápoje, mechanik a doprovodné vozidlo na každý trénink.

Na trénink pro Vás máme zásoby iontových nápojů od firmy High5. Nebudete se muset starat ani o zapůjčené kolo, mechanik ho po každém tréninku připraví na následující den. Nebude chybět ani doprovodné auto, které bude vždy na blízku a pomůže v případě nouze, defektu, či doplnění energie na další část tréninku. K dispozici bude i fotograf, který vystihne v momentkách každého z Vás i celou atmosféru tréninkového kempu. Po celý pobyt budete mít možnost testovat novinky a veškeré výrobky od našich partnerů kempu (Specialized, Garmin, Cycleops, Compex, Knuspi, High5).

REZERVUJTE SI TERMÍN KEMPU VČAS

Pro rodinnou atmosféru a osobní přístup je kapacita pro aktivní účastníky omezena.

Pro vyhrazenou kapacitu osobního vedení máme připraveno 30—40 míst pro aktivní účastníky, proto neváhejte s včasnou objednávkou a využijte věrnostní, či klientskou slevu a včas si rezervujte vaše místo na kempu. Pro velký zájem doporučujeme včasnou rezervaci na našich stránkách.

HOTEL RANKL

Typická horská chalupa a hotel s wellness zázemím vhodným pro sportovce.

Kvalitní služby v malebné lokalitě Horské Kvildy, tak lze shrnout charakteristiku Hotelu Rankl. Ať pro soukromé pobyty, či firemní akce — vždy rádi přispějeme k Vaší spokojenosti z návštěvy jedné z nejoblíbenějších částí Šumavského národního parku. Přes den chutná a vydatná hotová jídla formou samoobsluhy, večer Vás ochotně obslouží personál s nabídkou minutkového menu. Ne náhodou byla hotelová restaurace zařazena deníkem MF Dnes mezi 50 doporučeníhodných v republice, které vaří českou domácí kuchyni. Zázemí je připraveno i na děti. Hřiště, dětský koutek, stoličky na krmení v restauraci a možnost zapůjčit na pokoj zdarma dětskou postýlku. Perličkou je, že budete v osvědčeném rodinném cyklistickém prostředí otce našeho nejlepšího silničního cyklisty u Romana Kreuzigera st. a tak jsou tu cyklisté vítáni!

Popis hotelu: ubytování ve dvoulůžkových prostorných pokojích, skvělá kuchyně s širokým výběrem (plná penze), sauna, whirpooll, fitness, internet, cyklistické zázemí (hlídaná garáž pro kola), obrovská zahrada vhodná pro relaxaci, skvělá cyklistická atmosféra v rodinném hotelu.

TIP NA CELOTÝDENNÍ SPORTOVNÍ AKCI

Vyrazte s námi na cyklomaraton Král Šumavy a pak si užijte týdenní dovolenou na kolech v šumavských lesích.

Protože mnoho z Vás jezdí na silničním kole, doporučujeme spojit začátek kempu s vyhlášeným cyklomaratonem Král Šumavy (Sobota 31. 8. 2013), užit si s Alltraining.cz a partou cyklistů závodní den. Změřit síly na jedné z tratí maratonu s ostatními cyklisty. Začátečníky a nezkušené silničáře rádi provedeme závodním dnem, upozorníme na možná úskalí závodu a postaráme se o pěkný prožitek a sportovní zážitek se skvělou závodní atmosférou silničního závodu. Po ukončení akce se rovnou můžete přesunout na Horskou Kvildu, kde si užijete den volna a v pondělí s pohodou a úsměvem začneme tréninkový kemp.

CENÍK ALLTRAINING.CZ SPECIALIZED TEST CYCLING CAMP HORSKÁ KVILDA 2013
(26. 8. – 1.9. 2013)

CENA KEMPU SPLATNÁ ZÁLOHA CENA CEKLEM

 Pro VIP aktivní členy Alltraining.cz využívající placené tréninkové služby

(splatná záloha do 15. 7. 2013)

 7590 Kč  9590 Kč

Pro VIP členy Alltraining.cz – adresáty tohoto dopisu (účastníci kempů, klienti osobních služeb,..)

(splatná záloha do 15. 7. 2013)

 7990 Kč  9990 Kč

Pro všechny účastníky

(splatná záloha do 15. 7. 2013)

 7590 Kč  10590 Kč

Pro drahé polovičky (s kompletním servisem)

(splatná záloha do 15. 7. 2013)

 5800 Kč  8500 Kč

Pro malé začínající bikery do 14 let (s kompletním servisem)

(děti do 3 let ZDARMA)

(záloha splatná s Vaším termínem)

 4800 Kč  7800 Kč

* Doplatek celkové ceny kempu bude vybrán na místě v hotovosti 26.8. 2013 v den příjezdu. Možnost příjezdu již v sobotu 25.8. 2013 (potřeb nahlásit při objednávce). Jednotlivé slevy budou odečteny na místě při doplatku v hotovosti.

* Cena je počítána na standardní plně obsazený dvoulůžkový pokoj. Individuální požadavky jsou doúčtovány k ceně kempu.


CENA TRÉNINKOVÉHO POBYTU ZAHRNUJE

  • Plná penze v Hotelu Rankl (internet, whirpool, sauna)
  • Tréninkový program vedený týmem odborníků Alltraining.cz
  • Možnost zapůjčení karbonového silničního kola Specialized Tarmac SL2 Comp na celý pobyt
  • Možnost otestovat špičkové modely kol Specialized (silnice / MTB)
  • Iontové nápoje a výživový balíček High5
  • Regenerační služby maséra a fyzioterapeuta
  • Doprovodné vozidlo a mechanik na každý den
  • Úvodní zátěžový test fyzické kondice
  • Památeční tričko a dárky od všech partnerů

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT