Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca 2013 s Alltraining.cz se blíží: Realizační tým připraven a vyškolen na nový ročník

Publikováno | Sdílet:

Mallorca 2013 s Alltraining.cz se blíží: Realizační tým připraven a vyškolen na nový ročník

V sobotu 24. 11. se v sídle firmy Alltraining.cz sešel celý realizační tým trenérů, mechaniků, masérů a fyzioterapeutů tréninkového kempu na Mallorce 2013. Prokonzultovával se hladký průběh všech turnusů tak, aby všichni členové mohli předávat dále vysoký standard všem účastníkům kempů na Mallorce, kteří odjedou, doufejme, spokojení ještě více něž v roce 2012.

Veselá partička se sešla již brzy ráno a začalo zábavné dopoledne, během kterého všichni členové realizačního týmu prošli novou metodikou a koncepcí, kterou budou předávat již za necelých 90 dní prvním účastníkům tréninkového kempu na Mallorce.


„Nejprve jsme prošli teoretickou částí od tréninku a jednání s klienty, až po strečink nebo správnou rozcvičku, kterou jsme si také na vlastní kůži vyzkoušeli. Samozřejmě nechybělo školení v oblasti první pomoci. Na závěr školení, ještě než jsme se mohli převléknout do cyklistického, absolvovali jsme krátký test pro prověření našich znalostí.


Po té jsme všichni sedli na kolo a na bezmála 50 km okruhu si každý z trenérů vyzkoušel vše co je důležité pro správný trénink vytrvalosti, síly a rychlosti a také jak se svým svěřencem pracovat na jejich rozvoji.“

Prozrazuje své poznatky ze školení Katka, která je nejen skvělá masérka, ale taktéž nová dietoložka tréninkového centra Alltraining.cz.

„Pro rok 2013 se nám povedlo vybrat skvělý mladý kolektiv, který je nejen dobrým pracovním pracovitým kolektivem, ale také je v něm výrazně znát kamarádský sportovní duch.

Všichni členové jsou odborníci ve svém oboru. Mají vysokoškolské vzdělání na sportovních vysokých školách a jsou současní nebo bývalí vrcholoví sportovci s bohatými zkušenostmi, které mají připraveny k předání všem účastníkům cyklistických kempů Mallorca 2013.


Věřím, že se mají všichni účastníci na co těšit a užijí si spoustu tréninku, legrace a nevšedních sportovních zážitků,“ říká spokojeně autor celé tréninkové koncepce Vojtěch Beran.

Na koho se můžete těšit?

Autor projektu a garant kempu: Vojtěch Beran

Fyzioterapeut: Tereza Trefná (fyzioterapeut OH týmu: jachting, Londýn 2012), Zuzana Vargová

Masér/ Dietolog: Kateřina Sedláčková

Mechanik/ Řidič: Novotný Zdeněk, Ferdinand Wiesner

Trenéři:  Jakub Staněk, Petr Kohlbeck, Štěpán Trmata, Petr Nagy


KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT