Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca a podzim, to je ta pravá cyklistická dovolená

Publikováno | Sdílet:

Nádherný slunečný podzim s letními teplotami a přivítal všechny nadšené cyklisty přímo královsky v termínu 17.-24.10.2021 se uskutečnil již třetí kemp s podnázvem Sunny holidays. Na účastníky čekal kompletní program a servis od Alltraining.cz včetně regeneračních procedur, prémiových kol, profesionálních trenérů a v neposlední řadě také propracovaná tréninková koncepce Vojtěcha Berana.  Sešla zde jak jinak než opět skvělá parta cyklistů ze všech koutů České republiky, kteří přijeli Mallorku užít se vším všudy.

Na první besedě proběhlo představení realizačního týmu v čele se zkušeným trenérem Vojtěchem Beranem, který představil, co na naše cyklisty během nadcházejících sedmi dnů bude čekat. 

Pro optimální efektivitu zatížení jsme první den zařadily zátěžový test, s využitím všech pomocníků, wattmetru a cyklocomputeru Garmin, byly všem stanoveny aerobní a anaerobní prahy. Podle výkonnosti byli cyklisté rozděleni do dvou skupin. Každému účastníkovi jsme také nastavili správný posed, tak aby svůj prémiový stroj BMC nebo COLNAGO vychutnal naplno.

V prvním tréninkovém bloku jsme projeli jihovýchod Mallorky, pohybovali se zejména v rovinatém a mírně zvlněném terénu, tak abychom se zapracovali a především nepřetížili hned v prvních dnech. Počasí bylo přímo famozní a mohli jsme se vychutnat moře a koupání v něm plnými doušky, jak po tréninku tak ranní rozcvičce, kterou vedla zkušená fyzioterapeutka olympioniků Tereze Beranová.

V druhém bloku jsme se podívali do pohoří Serra de Tramunatana, kde jsme se podívali do krásného přístavu Port de Soller, navštívili malebné městečko Valdemossa či si vychutnali krásy západního pobřeží v okolí Antraxu.

Postřehy našich účastníků

Luboš:Kempu na Mallorce jsem se zúčastnil poprvé a vše naprosto předčilo mé očekávání. Naprostá bomba. Od vašeho servisu, rad a tras, které jsme jeli. Velmi jsem se toho dozvěděl a všude vás budu doporučovat a už si rezervuji termín na jaro. Kluci, ještě jednou díky strašně moc jsem si vše užil.!!!“

Michal: „ Po účasti před rokem jsem si říkal, že se sebou musím něco udělat. Začal jsem jezdit výrazně více a musím říct, že jsme si tento kemp užil naprosto skvěle. Jsem velmi rád, že progres se projevili v mé rychlosti jak do kopce tak po rovině. Tak za rok opět tady J.“

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT