Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca kempy 2019 s Alltraining.cz odstartovány!

Publikováno | Sdílet:

Mallorca kempy 2019 s Alltraining.cz odstartovány!

Po dlouhé zimě a náročných přípravách našeho nového profesionálního zázemí jsme přivítali první účastníky kempu a oficiálně ho tak zahájili letošní sezonu!

Na prvním prodlouženém turnusu se nám sešla pohodová parta nadšených cyklistů, která už brázdí Mallorku křížem krážem, užívá si téměř letního počasí a těší se, až najede co nejvíce kvalitních jarních kilometrů. S novým zázemím máme pro naše účastníky také přichystané nové trasy, aby poznali všechny zákoutí a krásy ostrova.

Po dlouhé zimě a náročných přípravách našeho nového profesionálního zázemí jsme přivítali první účastníky kempu a oficiálně ho tak zahájili letošní sezonu!Na prvním prodlouženém turnusu se nám sešla pohodová parta nadšených cyklistů, která už brázdí Mallorku křížem krážem, užívá si téměř letního počasí a těší se, až najede co nejvíce kvalitních jarních kilometrů. S novým zázemím máme pro naše účastníky také přichystané nové trasy, aby poznali všechny zákoutí a krásy ostrova.

Kemp jsme odstartovali přípitkem a slavnostním zahájením, kde jsme se navzájem seznámili, poznali a řekli si vše potřebné k organizaci. Další den pokračoval zátěžovými testy, díky kterým každý účastník zjistil svou výkonnostní úroveň. Pomocí získaných údajů sestavíme a přizpůsobíme trénink každému tak, aby si jízdu na kole i celý pobyt na Mallorce mohl užít naplno.

Vypadá to, že nám stejně skvělé počasí bude přát po celý týden, takže nás čeká spousta příjemných vyjížděk a skvělých zážitků. Přidejte se k nám i vy a rezervujte si jeden z našich kempů  ZDE

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT