Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca, ráj cyklistů, byla místem posledního kempu v roce 2019

Publikováno | Sdílet:

Poslední kemp na Mallorce, který uzavřel naší letošní úspěšnou cyklistickou atmosféru, se konal 28. 10. - 10.11. Opět se nám sem sjela super parta cyklistických nadšenců., kteří si přijeli zajezdit na prémiových kolech švýcarské značky BMC, zvýšit počet svých najetých kilometrů, svou kondici a poznat nejrůznější zákoutí ostrova cyklistům zaslíbeným.

Na začátku každý účastník kempu podstoupil zátěžový test na základě, kterého jsme naše cyklisty rozdělili do dvou výkonnostních skupin, tak aby si každý přišel na své. Kemp jsme zahájili rovinatějšími trasami a postupně jsme se propracovávali k náročnějšímu a kopcovitému terénu, kde jsme byli pod vedením zkušených trenérů Adama Ptáčníka a Vojtěcha Berana. Během výjezdů jsme si zkoušeli jízdu ze sedla, správný průjezd zatáčkou a další technické prvky důležité prvky, které by měl umět každý silniční cyklista. Na každém tréninku bylo taktéž samozřejmostí auto s občerstvením a zastávka v malebných kavárnách slunné Mallorky.

Po návratu s tréninku jsme se šli zchladit do venkovního bazénu s následným strečinkem, abychom našim tělům dodali potřebnou regeneraci. V odpoledních hodinách již patřil prostor odpočinku, masážím a fyzioterapii, kde o nás pečovala fyzioterapeutka Barbora Jakovcová.

Den jsme vždy zahajovali ranním výběhem s rozcvičkou a následnou snídaní v luxusním hotelu JAVA. Každý den jsme pak již trávili na kolech, na kterých jsme navštívili krásná místa jako Port de Soller, Llucmajor, či jsme si užili nádherný výhled na moře ze západního pobřeží Andratx. Ve večerních hodinách pak také probíhaly přednášky se sportovní, regenerační tématikou a videocoachingem, kde se nás naši trenéři snažili naučit co nejvíce. Naší odměnou byly na konci dne luxusní večeře ve švédském stylu, kde si každý přišel na své.

Všichni účastníci našeho kempu udělali ohromný pokrok ve své výkonnosti a my věříme, že se budou i nadále zlepšovat a další rok si s námi Mallorcu zopakují!

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Recenze našich učastníků:

Petr: "Jsme cyklista amatér a jízda na silničním kole mě velmi baví. Největším dobrodržstvím na pro mně byla jízda ve supině, která je naprsto skvělá. Zejména když trenéři, dají skupně řád kilometry ubíhají neuvěřitelně rychle. Říkal jsem si, že den volna nebude třeba, ale přívítal jsem ho opravdu velmi rád. Děkuji za vše."

Jaroslav: "Jako velký cyklistický fanoušek, je kemp s Alltrainingem to nejlepší co si můžu jen přat. Profesionální zázemí a přistup všech lidí okolo je naprosto famozní. Zde si cyklistiku užiji naplno a o nic jiného se nemusím start."

 

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT