Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca s Alltraining.cz aneb plno nevšedních zážitků na kole

Publikováno | Sdílet:

Letošní jaro letí jako voda a jsme přesně v půlce našich oblíbených cyklistických kempů na Mallorce. Krátké ohlednutí, jak si svůj kemp užili účastníci kempu s podnázvem Classic  I.

Tento kemp byl plný překvapení, ať na poli lidském či cyklistickém. Díky našim profesionálním službám si nás vyhledávají klienti, kteří chtějí servis se vším všudy. Na tomto kempu se sešlo několik bývalých vrcholových cyklistů, kteří si znovu našli cestu zpět k cyklistice.

Jedním z nich byl i zakladatel Kola pro život Roman Čermák či bývalý reprezentant v dráhové a silniční cyklistice Ctirad Fišer. K těmto borcům se přidala nemálo silná skupinka ze Slovenska a utvořili závodnické jádro první skupiny. Vrátili se do svých závodnických let a kemp si po svém opravdu užili! K těmto borcům se přidali i další účastníci kempu a čerpali tak ze zkušeností vrcholových cyklistů a krásně se tak doplňovali úplní amatéři s bývalými profesionály. Utvořila se také skupina cyklistů pohodářů, kteří si každý trénink užívali po svém.  Při každém tréninku nezapomněli zastavit na kávu a místní dort. Správná cyklistická kultura se vším všudy.

Jak už to u sportu bývá jednou nahoře a pak zase dole, tak to bylo s počasím, které bylo opravdu aprílové, potkal nás rozdíl dokonce téměř 20 stupňů, což je při zdejším stalém klimatu velmi ojedinělé. Naši účastníci se tak mohli cítit jako pro tour závodníci při zdolávání těch nejdrsnějších alpských etap, kde potkávají i sněhové bariéry. Ani na tomto kempu nechyběla také královská etapa na maják Cap Formentor, která je opravdovou výzvou. Metu 200 km pokořili téměř všichni účastníci a nejeden účastník si vytvořil osobní rekord.  Večer ze všech spadla nervozita z této vzdálenosti a v uvolněné atmosféře jsme mohli slavit v hotelovém baru.

Tento kemp přinesl opravdu vše, co každý očekává od cyklistiky. Bylo vidět, že si každý účastník našel to svoje a splnil si svůj cíl. Naší odměnou jsou spokojené a usměvavé tváře na konci kempu.

Dojmy našich účastníků:

Ondra:  „Bylo fajn poznat nové super lidi a jako absolutní hobbík si zajezdit s klukama, kteří ročně najedou desítky tisíc kilometrů. Posunul jsem opět svoje hranice dál, nejen díky naježděnému objemu kilometrů, ale i díky vstupnímu zátěžovému testu. Personál, zázemí i služby byly skvělé a rád se tady opět příště vrátím.“

Michal:  „Jsem naprosto spokojený se všemi věcmi spojenými s tímto kempem. Od komunikace a informovaností již před odjezdem, po vyzvednutí na letišti, ranních rozcviček na pláži, výběr jednotlivých tras, po tréninkové řízené protažení a možnosti využití masáže nebo odborné pomoci fyzioterapeutek. Nejvíc jsem byl spokojen s naprosto profesionálním přístupem a odborností všech lidí, kteří se o nás po celou dobu skvěle starali. Tento kemp bych doporučil všem aktivním lidem, od absolutních hobby cyklistů až po ty závodně zaměřené.“

Robert:  „Dakujem za krasne dni na biku spolu so super chalanmi,dobrapartia stopercentny a profesionalny pristup teamu Alltrainingu. Vhodny vyber tras. Krasne vyhlady, dobry vyber okruhov-malo aut.“

 Veškeré fotgrafie ZDE

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT