Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorka, cyklistika a nevšední zážitky, to je kemp s Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Další osmidenní putování se neslo v duchu dobré nálady a hřejivých slunečných paprsků bez jediného mráčku. Mallorské silnice se proměnily v opravdový ráj cyklistů a naše veselá parta tak projela velkou část těch nejkrásnějších míst, které Mallorka nabízí. Z velké většiny to bylo s každodenním osobním rekordem, zejména když naši účatníci sedlaji kola premiových značek COLNAGO a BMC.

Hned od prvních dnů ukázala Mallorka na osmém kempu svou nejkrásnější tvář v podobě skvělého počasí. Nejen díky tomu, si mohli všichni účastníci užít dokonalou sportovní dovolenou, při které položili pevný základ jak součtem kilometrů, tak i cyklistickému opálení, protože „dress code“ pro tento kemp byl zcela jasně nastaven na tzv. krátké/ krátké= kraťasy a dres. A tak si všech našich 25 cyklistů a cyklistek mohlo užívat vše naplno.

Celý kemp byl rozdělen do dvou bloků. V prvním rovinatém třídenním bloku jsme se vydali zejména na východ a do středu ostrova. Navštívili jsme krásná cyklistická městečka nedaleký Llucmajor, dále jsme zavítali do malebné Petry, která je typická svým náměstím, pomeranči a výbornou kávou. Celý blok jsme  zakončili užasnou etapou po západním pobřeží, které je naprostou bombou pro cyklisty, ať profilem, kvalitou asfaltu či překrásnými výhledy.

V dalším bloku čekaly na naše účastníky dvě etapy zejména zvlněného a horského profilu. V první etapě jsme se vydali prozkoumat krásy zádního pobřeží směrem do malebného horského městečka Deia přes klasický kopec Valdemossa. Tato trasa nabízí nádherné výhledy a panorámata, která se nikdy neomrzí. Občerstvení v Port de Soller je vždy výborné a nadchne nejednoho účastníka. Nesměla chybět ani závěrečná horská prémie na kopec Coll de Soller.

Poslední královská etapa vedla na typický Mallorský kopec Sant Salvador, který nabízí užasné výhledy po celém ostrově. Celé etapa měřila ctihodných 150km a to byl letošní osobní rekord všech našich účastníků a my před nimi smekáme.

Reakce našich ůčastníků

Karel B.: "Jsem na Mallorce s Alltrainingem už ani nevím po kolikáté....asi 10x a vždy se strašně těším, protože je pro mě odměna na kterou myslím celý rok. Vše je precizně uspořádané má to řád a to se mě libí. Ať se stane co se stane trenéři se o mě postarají. Příští rok se již teším na viděnou".

Kateřina K.: "Na kemp s Alltrainingem jsem vyrazila s manželem a nakonec jsem se rozhodla, že se zůčastním také a bylo to výborné rozhodnutí! Velmi se mě líbilo rozdělení do skupin, že já i manžel jsem si zajezdili svým tempem a pauze jsme se potkali. Celý koncept mě velmi zaujal a rozhodně tu nejsme naposled. Kluci děkuji jste skvělí."

Veškeré fotografie naleznete zde

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT