Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mnoho rad od Chytrých trasérů a nadšený SuperBiker v Karlových Varech na KPŽ

Publikováno | Sdílet:

Mnoho rad od Chytrých trasérů a nadšený SuperBiker v Karlových Varech na KPŽ

Projekty Chytří traséři a SuperBiker nesměly chybět ani na dalším dílu KPŽ, tentokrát z lázeňského města Karlových Varů, kde se po kratší pauze opět rozběhl kolotoč závodů.

Traséři

Jak je letos již téměř pravidlem, nevíme, kolik to stálo, ale počasí bylo naprosto perfektní. Do Karlových Varů se sjela celá česká elitní bikerská špička.  Trasy byly velmi pěkné, ale také obtížné, a tak Chytří traséři měli na tratích mnoho práce. Na trase B startovali dva, trasér číslo 1 jel na odstup jedné hodiny na vítěze, tedy s odstupem, už můžeme říct na Jaroslava Kulhavého, trasér číslo 2 jel na odstup dvě hodiny. Oba hodnotili závod, jako zatím nejobtížnější z celého seriálu. Rozdali jsme mnoho rad, především ve sjezdech, které byly velmi náročné na zvolení optimální stopy. Pokud se tak nestalo, hrozil defekt nebo nepříjemný pád.

Do prudkých výjezdů jsme radili, jak správně rozložit těžiště na kole abychom daný úsek bez ztráty kytičky vyjeli. Vyslyšeli jsme mnoho poděkování za rady. Od toho jsou Chytří traséři, nebojte se je oslovit a zeptat se na radu, velmi rádi Vám pomůžou. Neopomenuli jsme na trasu B, na které startoval trasér číslo 3 Adam Ptáčník, olympionik dráhař, který už je stálým členem říkal: „velmi náročná a zábavná trať, rad jsem rozdal velmi mnoho, především ve sjezdech a prudkých výjezdech. Brod byl hodně zajímavý…“

Super Biker

V rámci každého závodu Kola pro život se usměje štěstí na jednoho z účastníků závodu a získá VIP péči od Alltraining.cz a stane se tzv. SuperBikerem. Získá od nás dárek v podobě našeho „chytrého dresu“, doplňky stravy na závod od firmy Nutrend, rozcvičení a rozjetí pod vedením zkušených trenérů. Tentokrát se SuperBikerem stal Jirka, který byl doslova nadšen.

Všechny odborné rady, které od nás dostal, využil v následném závodě. Bohužel ho potkal defekt, ale i tak si to velmi užil. Následně jsme s ním závod rozebrali, aby věděl, co má zlepšit do příště. Protože se o našeho Superbikera staráme, jako o profíka, měl Jirka rozhovor na podiu s moderátorem, aby všem sdělil své dojmy a pak mu Vojtěch Beran předal měsíc tréninku zdarma.

VYZKOUŠEJ I TY DEN PROFESIONÁLA A STAŇ SE SUPERBIKEREM A POZNEJ, JAKÉ TO JE, VÍCE INFORMACÍ A PŘIHLÁŠKY ZDE.  NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 23. 6. 2018 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT VE VRCHLABÍ.

Vy, co jste neměli štěstí nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, poradit s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

!!!ZAČÍNÁME V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE!!!

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT