Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Na Mallorku bez kola a s kompletním servisem

Publikováno | Sdílet:

Na Mallorku bez kola a s kompletním servisem

Hlavní cyklistická sezóna 2010 nám již pomalu končí a je na čase pouvažovat jak se co nejlépe připravit na tu další. I spousta českých cyklistů zařadila do své přípravy trénink v místech s příjemnějším klimatem v jarních měsících, než je to naše, často ještě značně mrazivé.

Nekorunovaným králem, nebo spíše královnou, těchto tréninkových destinací je bezpochyby Mallorka. Ve spolupráci s tréninkovým centrem Alltraining.cz přinášíme jeden tip na jarní soustředění na tomto španělském ostrově.

Alltraining Mallorca Specialized test cycling camp 2011

 

Hotel Barceló Pueblo Park


Hotel Barceló Pueblo Park patří do nadstandardní celosvětové sítě hotelů Barceló a využívají ho v tréninkové přípravě před sezónou ti nejlepší profesionální cyklistické a týmy z celé Evropy. Tréninkový kemp zde každoročně absolvují: Columbia, Caisse d'Espargne, Milram, VisionQuest, Skill Shimano, Sparkasse Gut, Gerolsteiner, i národní týmy Španělska, Německa, Belgie a Itálie i tuzemský PSK Whirpool Author.

Exklusivní čtyřhvězdičkový hotel s moderním wellness zázemím. Ubytování je ve dvoulůžkových prostorných pokojích, skvělá kuchyně s širokým výběrem formou švédských stolů (polopenze). Samotný hotel nabízí spoustu možností pro doladění tréninku i potřebnou regeneraci - vnitřní vyhřívaný bazén, sauna, whirpooll, fitness, obrovská zahrada vhodná pro relaxaci. Dál spolehlivý internet, cyklistické zázemí (hlídaná garáž pro kola).

Cestování bez kola a trénink na kolech lídrů Tour de France


Nebaví vás balení kol na cestu letadlem a trnete hrůzou co by se s nimi mohlo po cestě stát? Na tyto tréninkové kempy si kolo brát nemusíte. Společnost Specialized nám zapůjčí 28 zcela nových závodních modelů kol pro rok 2011 (S – Works Tarmac s výbavou Dura-ace, Ultegra, Sram Red). Každý účastník kempu bude mít možnost zdarma trénovat po celý pobyt na těchto kolech, které si tak můžete otestovat a pořádně vyzkoušet. Na dovolenou pojedete jen s malým batůžkem a starost s odvozem či poškození při přepravě kol Vám odpadne. Náročnější cyklisté si s sebou mohou vzít své sedlo, ti nejpreciznější i svůj představec a budete zaručeně nadmíru spokojeni.

 

Allinclusive tréninkové a regenerační služby


Budete mít k dispozici Allinclusive tréninkové a regenerační služby. Užijete si profesionální komplexní péči, vyvarujete se tréninkových chyb a necháte své tělo libovolně regenerovat. Čeká na Vás celodenní propracovaný tréninkový program s profesionální péčí týmu trenérů pod vedením Vojtěcha Berana. Zvýšíte efektivně svoji kondici a ještě si užijete spoustu legrace. Po příjezdu do hotelu absolvujete zátěžový test, nastavíme Vám správný posed a dle aktuální výkonnosti Vás rozdělíme do několika skupin. Každá skupina bude mít svého trenéra a bude tak trénovat správnými tréninkovými dávkami a intenzitou. Pod vedením trenéra se vyvarujete bloudění po ostrově, náhodného tréninku bez systematicky vedené skupiny a častého přepětí organismu. Po tréninku se o Vaši regeneraci postará fyzioterapeut a masér či wellness centrum v hotelu. Večerní program vyplní zajímavé přednášky a debaty z oblasti cyklistického tréninku a výživy od odborníků z Alltraining.cz, ale i od pozvaných hostů (v roce 2010 byli našimi hosty na kempu: Zdeněk Štybar, Radek Šimůnek jun., Ján Svorada, Milan Kadlec, Alois Kaňkovský a Jiří Bouška).
 

Dárky, iontové nápoje, mechanik a doprovodné vozidlo


Čeká na Vás spousta dárků, neomezené iontové nápoje a regenerační drinky před a po tréninku, mechanik a doprovodné vozidlo na každý trénink. Od každého z našich sponzorů získáte dárek, který zpříjemní Váš pobyt na kempu. Na trénink pro Vás máme neomezené zásoby iontových nápojů a po tréninku regeneračních drinků. Nebudete se muset starat ani o Vaše či zapůjčené kolo, mechanik ho po každém tréninku připraví na následující den. Na každém tréninku nebude chybět ani doprovodné auto, které vždy pomůže v případě nouze. K dispozici bude i fotograf, který vystihne v momentkách každého z Vás i celou atmosféru tréninkového kempu.

Od partnerů kempu na Vás čekají ZDARMA tyto benefity a dárky:
Alltraining.cz – pořadatel a garant metodiky celého tréninkového kempu a regeneračních služeb
Specialized – špičková cyklistická karbonová kola modely S- Works (zapůjčení kol pro každého účastníka kempu)
Lawi – cyklistický dres Vaší velikosti na památku pro každého
High 5 – dárkový balíček s výživovými suplementy (tyčinky a gely), cyklistická lahev, iontové a regenerační nápoje před a po tréninku volně k dispozici
Knuspi – instantní kaše (odpolední svačinka pro každý den)
Garmin – vyzkoušení navigace, tachometr a pulsmetr Garmin
Powertap - vyzkoušení a test wattmetru firmy Cycleops
Zipp - vyzkoušení a test špičkových kol Zipp
Compex - vyzkoušení a test myostimulátoru Compex.

Doprava z České republiky

Nekomplikujte si zbytečně sami cestu na letiště vlastním autem. Využijte pohodlnou dopravu bez stresu a ušetřete nejen za parkovné. Pomůžeme vám zprostředkovat jak dopravu na letiště z Prahy či Brna, tak i samotnou letenku na Mallorcu. Autobusy vás dovezou na nejbližší letiště, kde pohodlně přestoupíte na let na Mallorcu. Protože vám Specialized S-WORKS, odpadá vám starost s kolem (rezervace kola do letadla, možné poškození při přepravě, komplikace s balením, dopravou, převozem a omezeného množství převozu kol v jednom letu). Z cyklistické výbavy si do kufru přibalíte jen pedály a ti náročnější i sedlo, na které jste zvyklí. Při využití dopravy z České republiky výrazně ušetříte komplikace s dopravou na letiště, platbou za parkovné a za samotné kolo. Transfer z letiště do hotelu je pro účastníky kempu a jejich doprovod samozřejmě zdarma. Celková cena dopravy tedy zahrnuje cestu z Prahy či Brna na letiště (do Mnichova nebo Vídně) a přímý let na Mallorcu, kde vás na letišti budeme očekávat. Svůj let si můžete objednat i mimo datum kempů a na kemp přijet s předstihem či odjet později.

Vezměte doprovod s sebou

Nenechávejte své protějšky doma a udělejte si skvělou dovolenou na slunné Mallorce společně.V případě zájmu Vám nabízíme pobyt i pro Vaši drahou polovičku za příznivou cenu bez společného tréninkového programu. Doprovod může využít cvičební program (kondiční či zdravotní cvičení, program pro redukci hmotnosti nebo zvýšení fyzické kondice) vedený fyzioterapeutkou či trenérem v ranních hodinách.

Podrobnosti o těchto tréninkových kempech naleznete ZDE.

zdroj: roadcycling.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT