Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Nevšední zážitek pro Super Bikera v Chrudimi

Publikováno | Sdílet:

Na další závod ze seriálu horských kol Kolo pro život, který se konal v Chrudimi, se naším vyvoleným Super bikerem stal mladý sportovec Martin Houser. Ze zprávy, že si může vychutnat závod v roli profesionála s maximální podporou tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz byl velmi nadšený. Kromě profesionálních rad od našich zkušených trenérů Vojtěcha Berana a Adam Ptáčníka se mohl těšit i na výživové suplementy od firmy Nutrend, ketrá je naším výzmným parterm v tomto projektu.

Martin si pro svůj závod vybral trasu B, která měřila 66 km s celkovým převýšením 1589 metrů. Tento závod je jedním z nejdelších v seriálu, a tak příprava na něj měla svá specifika, zejména, když panovalo velmi teplé počasí. Po seznámení se a představení služeb firmy Alltraining jsme se vydali do Nutrendu vyzvednout výživový balíček s doplňkovými suplementy, díky kterým Martin doplní energii při závodě. V horkém letním počasí byl také velmi důležitý pravidelný pitný režim pomocí iontového nápoje. Po odborné konzultaci, kdy na trati který doplněk během závodu využít, následovalo krátké protažení a zahřátí svalů. Společně s naším trenérem a závodním týmem Alltraining.cz se potom vydal na rozjetí, kde dostal rady ohledně profilu trasy a techniky jízdy. V rozjetí nechyběl ani intenzivní úsek, který je velice důležitý a připraví tělo na následující sportovní výkon. Poté už se Martin vydal barvách Alltraining od hlavy až k patě na start, kde se soustředil na samotný závod.

Po projetí cílem byl Martin rád, že je závod za ním a že i přes menší komplikace závod dokončil. Ihned se vydal ke stánku Alltraining, aby mohl celý závod vyhodnotit s naším trenérem Vojtěchem Beranem, kterému vyprávěl: „Když jste mi včera večer zavolali, že jsem vybraný jako Super Biker byl jsem z toho nadšený a měl jsem hroznou radost. Poslední rok jsem trávil v zahraničí a před odjezdem jsem prodal své kolo. Kvůli viru jsme se museli vrátit a já si teď kolo musel půjčit. Adam mi pomohl s nastavením kola i posedu a díky tomu jsem se i na zapůjčeném kole cítil výborně. Vážím si rad, které jsem od Vojty i Adama dostal a těším se na zátěžový test a online trénink, který s Alltraining určitě absolvuji.“


CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?
 
  

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ VE ZNOJMĚ 5. 9. 2020.

REGISTRACI DO SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT