Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Plný kufr zážitků si z Mallorcy odváží první turnus tréninkového kempu s Alltraining.cz!

Publikováno | Sdílet:

Plný kufr zážitků si z Mallorcy odváží první turnus tréninkového kempu s Alltraining.cz!

Druhý intenzivnější blok mají účastníci prvního kempu zdárně za sebou. Projeli se v kopcích a vyzkoušeli i všechny druhy tréninku z progresivní tréninkové koncepce zkušeného trenéra Vojěcha Berana. Ochutnali trénink rychlosti, spurtů a trénink síly. Zpestřením byla i časovka a  měření sil v krásných horských etapách.

Téměř všichni účastníci si svá zavazadla už zabalili, a pokud do nich přidali i veškeré zážitky z tréninkového kempu na Mallorce 2015, je jasné, že na letišti kvůli váze přes odbavení neprojdou.

Druh tréninkový blok začal hned pěkně zostra. Po téměř 100 km dlouhém švihu zamířila skupina na odlehlou silnici, kde proběhl nácvik rychlých cílových spurtů.


Po absolvování metodické řady došlo i na samotné závodění, kde nejvíce zkušenosti a výbušné síly prokázal rychlík a svěřenec trenéra Vojty Berana, Michal Prokop. Následující den měl už naprosto jiný cíl. Po hltání objemu kilometrů přišla na řadu kvalita v kopcích.

Hned od projetí Palmy bylo jasné, že na průměr přes 30 km/h a velký převodník můžeme zapomenout. Ale tento první výlet byl jen zkouškou.

Opravdový trénink v kopcích začal až včera. To totiž první skupina nastoupala přes 2800 výškových metrů a druhá jen o něco méně kolem 2300 metrů.

Obě skupiny měly také své nejlepší vrchaře. Za první to byl zcela jasně Michal Polášek a v druhé mladý kadet Matěj Filo.

Vyzdvihnout si určitě zaslouží také výkon Martina Bárty, který získal titul největšího drtiče skupiny, když prokázal silnou morálku a absolvoval nejnáročnější trasu současného kempu.

Po oficiálním ukončení kempu, kdy každý účastník si odvezl na památku účastnický list a bonusy pro návštěvu našeho tréninkového centra Alltraining.cz, jsme veškeré dojmy utužili nad jednou grande cervezou.


Na závěr lze tento turnus shrnout jako velice zdařilý. Počasí jako na objednávku, skvělá parta a 100% plnění tréninkového plánu, snad už ani není co víc si přát.


Zážitky od účastníků kempu si můžete přečíst již brzy.

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT