Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Podzimní Mallorca s Alltraining.cz pohledem účastníků!

Publikováno | Sdílet:

Podzimní Mallorca s Alltraining.cz pohledem účastníků!

Teplý a slunečný mallorský podzim je za námi. Zbyly nám vzpomínky a boháté zážitky, které zkrátí zimu a přiblíží jarní etapu tréninkových kempů 2016. Vzpomínky, nové sportovní vědomosti a spousty cyklistických kilometrů jsou právě tím nejcennějším, co si naši účastníci každoročně odváží. A že byly opět velké, posuďte sami.

Když garant celého projektu Alltraining.cz Vojtěch Beran přišel s nápadem jarních kempů na Mallorce, bylo jasné, že jde o projekt dokonalého tréninkového kempu s profesonálním servisem a kompletním zázemím po všech stránkách od A až do Z. Perfektně zvládnuté trasy, vše tréninků s profesionálním metodickým vedením trenérů, čistá a připravená kola mechanikem, doprovodné auto na trase, dokonalého zázemí regenerace a výběr vhodného hotelu se stal postupně výraznou doménou tréninkového centra Alltraining.cz nemající v amatérském pelotonu v celé Evropě obdoby. Toho všeho bylo dosaženo důslednou profesionalitou celého personálu a opakovaná zpětná vazba pomáhá vylepšovat naše kempy stále více. Nejlepší zrcadlo zda se velkolepý projekt povedlo naplnit je zpětná vazba od těch nejpovolanějších - samotní účastníků kempů. Jak si užili kemp oni sami?

Milan Sedláček

Ahoj Vojto, děkuji za skvělých devět dní na Mallorce. Odjížděl jsem na kemp s tím, že si chci hlavně vyčistit hlavu a nabrat novou duševní energii.  Vedle toho byla i zvědavost, jak takový tréninkový kemp pro „sportovní veřejnost“ může vypadat.  Silniční cyklistice jsem se věnoval v mládí aktivně. Nechci počítat, kolik je to let. Nicméně tehdy v mé poslední sezóně ještě stále většina z nás měnila převody na sedmikolečku  systémem SIS páčkami na spodní trubce rámu.  V posledních třech letech nacházím však čím dál větší chuť se kolu opět věnovat alespoň pro zábavu a udržení si přiměřené kondice, aby tělo fungovalo. Volného času není příliš nazbyt, proto je každá dobrá rada jak na to, velmi cenná. Proto jsem byl velmi zvědavý, co mi kemp přinese nového.  Velice pozitivním faktorem bylo, že se sešla dobrá parta lidí, kde jsme se navzájem nikdo neznali a nikdo z nás neřešil nějaké hlouposti a mindráky. Sranda byla už na letišti po příletu na Mallorcu. Ubytování, strava, organizace kempu, přístup organizačního týmu, vše bylo na jedničku. Pokud by se mě dnes někdo ptal, kde se dá pořádně zajezdit na kole, Mallorcu mu doporučím asi jako první. Tamní kvalitní silnice bez děr, krásné serpentiny, klikaté sjezdy, ale i úzké rovinaté uličky mezi zahradami s pomerančovníky mi doslova učarovaly. Pro cyklistu absolutní ráj. Oceňuji metodické vedení tréninku. Ať už co se týká sladění rozdílné výkonnosti účastníků, tak i výuku techniky jízdy. Na spoustu věcí, které jsme během kempu absolvovali, se i ve sportovních oddílech cyklistiky zapomíná. Kemp měl přínos nejen pro ty, kdo na kole teprve sbírají zkušenosti, ale určitě v mnoha věcech inspiruje i zkušené cyklisty.   Podobně je to i s regenerací a strečinkem po tréninku.  Jsem přesvědčený, že by se řada trenérů mohla jít něčemu přiučit. Ještě více jsem si uvědomil důležitost kvalitní regenerace a strečinku, který mi velmi pomohl strávit každodenní porce kilometrů.  Pokud to shrnu, byla to pro mě ideálně strávená dovolená přesně dle mých představ. Absolutní relax, nádherné prostředí, skvělá parta lidí a ten nejlepší program.   Pochopil jsem, že nemám jinou možnost, než jet na jaře znovu. Ostatně nás z naší party bude asi většina, co se sejdeme na jarním termínu, takže není co řešit.

Těšíme se všichni. Takže na jaře na viděnou.

Milan

Manželé Kantorovi

Jana: "Pocity před Mallorkou byly z mé strany velice smíšené. Měla jsem na silničním kole najeto pouze 100km a zkušenosti vpodstatě žádné. Ze strany Alltrainingu (ale i ostatních účastníků kempu) se mi však dostalo obrovské podpory jak fyzické (hlavně ze začátku kempu, kdy mi síly nestačily) ,tak psychické ( hlavně od Martina Řeháka, kterému chci touto cestou ještě jednou moc poděkovat) a díky tomu jsem prošla celým kempem bez úrazu, pro mě i se spoustou km v nohách a hlavně s krásnými zážitky z vyjížděk po Mallorce a s partou báječných lidí! Moc všem děkuji a doufám, že se s Alltrainingem pod taktovkou Vojty a Terezy Beranových vydám na Mallorcu znovu a co nejdříve :-)  

Martin:" Na Mallorku jsem odjížděl s cílem naučit se jezdit ve skupině a správné technice jízdy na silničním kole. Toho všeho jsem dosáhl za pomoci trenérů Alltraining.cz, kteří nám denně poskytovali i maserské a fyzioterapeutické služby. Navíc jsem najel spoustu km, které mě fyzicky a technicky posunou do nové sezony pozvolna se blížící sezóny. Byl jsem velmi spokojen s pomocí a přístupem trenérů Alltraining.cz mé manželce, která před odjezdem na kemp neměla vůbec žádné cyklistické zkušenosti a za jejich podpory byla schopná absolvovat kemp se všemi ostatními účastníky a najet neuvěřitelných 500 km, které jsou zatím životním rekordem, který odstartoval lásku k cyklistice a aktivní dovolené na kole. Za to jim moc děkuji!  Z Mallorky jsem odjížděl s novými zkušenostmi a mnoha zážitky s úžasnými fajn lidmi.

Děkuji Alltraining.cz a těším se na další kemp.

Miroslav Hraběta

Zdravím celý team Alltrainingu,

ještě jednou Vám chci poděkovat za velmi hezké prožití týdne ve Vašem tréninkovém kempu na Mallorce. Cítím se skvěle fyzicky i mentálně připraven do dalších tréninků a sportovních výkonů a to nejen cyklistických. Vedení a průběh kempu mi absolutně vyhovoval, veškeré informace byly pro mě nové a vše jsem doslova hltal. Mladý jsem 41 let :-) a aktivně sportovat jsem začal před 2 lety a tento kemp je pro mne další stavební pilíř pro další vývoj. Již není cesty zpět a už na letišti v Praze jsme se domlouvali s kluky na další jarní přípravě na Mallorce pod vaší taktovkou tréninkového centra Alltraining.cz.

První setkání již ale plánuji na běžkách na Benecku. Ale tentokrát, pokud půjde, s celou rodinou. ( manželka + 2 děti - 9let a 12let ).

Mějte se moc hezky

Mirek Hraběta

Jestli vás samotné příběhy našich účastníků inspirovali a chcete s námi vyrazit na jarní tréninkový kemp, máte poslední šanci využít poslední volná místa na některém z jarní etapy kempů Mallorca 2016.

CHCI VÍCE INFORMACÍ O KEMPU REZERVOVAT TERMÍN KEMPU MALLORCA 2016

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT