Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Pojeďte s námi na Mallorcu – aktuální informace na tréninkové kempy a k půčení kol BMC a Colnago

Publikováno | Sdílet:

Pojeďte s námi na Mallorcu – aktuální informace na tréninkové kempy a k půčení kol BMC a Colnago

Nenechte rozbíhající se jaro utíkat a vyrazte za námi na Mallorcu na ostrov cyklistům zaslíbený! V našem mezinárodním cyklistickém centru Mallorca Cycling Center na vás čekají kompletně připravená kola prémiových značek BMC a Colnago a prosluněné silnice s minimálním provozem. Po vyjížďce si můžete dopřát masáž, fyzioterapii, či se vybavit energií na vyjížďku v našem cykloshopu. Připraveni jsou pro vás i naši trenéři, kteří vám mohou poradit s trasou, či vás provést po ostrově, abyste nezabloudili.
Aktuální situace na ostrově
Aktuálně je ráj cyklistů bez provozu, je zde minimum aut a situace pro cyklisty je skvělá. Vše na Mallorce se rozvolňuje a opatření jsou stále pro všechny příznivější. Na pauze si můžeme i dopřát tradiční cafe cortado s oblíbeným mandlovým koláčem v místních kavárnách.

Pozvolna se začínají otevírat i hotely, a tak si k zapůjčenému kolu můžete vybrat jeden z pěti hotelů naší nabídky.

Pro ty z vás, co si tradičně ježdění na Mallorce užívají v partě na kempu, s kompletním servisem od tréninkového centra Alltraining, hlásíme, že je vše připraveno, celý realizační tým je v maximálním nasazení a kempy od 1.3.2021 běží v plném proudu bez jakýchkoli omezení.

Tak neváhejte s rezervací, využijte i voucher z loňského roku a přijeďte si užít jarní, letní, či podzimní Mallorcu na kole. Těšíme se na vás!
Pravidla Covid - 19
Při cestě na Mallorcu je třeba mít PCR test na Covid-19 (ne starší než 72 hod.)

Nově při cestě z Mallorcy od 5. 3. 2021 absolvujete poslední den antigenní test Covid–19 na ostrově (nesmí být starší ne 24 hodin, cca. 30 Euro), následně již nemusíte dělat žádné testy v České republice ani žádnou karanténu, ostatní země dle vládních předpisů.

Na Mallorce je při pohybu ve veřejných prostorách (ulice, restaurace, hotel, obchod) standardně povinná rouška, při sportování ji mít nemusíte.

Otevírací doba venkovních i vnitřních prostorů restaurací je aktuálně do 17 hodin, hotelové bary jsou otevřeny do 22 hodin. Maximální počet osob u stolu je 6.
Mallorcacyclingcenter
Aktuálně je možné plně využívat ostrov cyklistům zaslíbený k turismu a cykloturismu bez větších omezení pro celý svět. Naše půjčovna je pro všechny návštěvníky plně a každodenně připravena. V jarních měsících zde najedete na prosluněných silnicích první kilometry v roce a rozjedete se do nadcházející sezóny. V letních měsících se můžete na Mallorce za brzkého rána projet kondičně na kole a pak užívat moře, slunce a teplo celý den naplno. V podzimních měsících Mallorca nabízí prosluněné silnice ke kondičnímu i výkonnostnímu ježdění, příjemnou denní teplotu a krásně vyhřáté moře.

Udělejte si radost a zpříjemněte si dovolenou, či si prodlužte s námi léto a užívejte si Mallorcu na kolech BMC a Colnago po svém.
Soubor REZERVACE kol a ubytování
REZERVACE termínů cyklistických kempů na Mallorce
Protože v loňském roce zůstala Mallorca pro většinu z vás nedotčena, zajisté se již těšíte a nemůžete se dočkat té letošní. Přijeďte se rozjet do sezóny a najet první letošní kilometry na jarní prosluněné silnice. Ti z vás, co chtějí vytáhnout rodinu v létě k moři, máme připravenou alternativu kempu pro celou rodinu, kdy můžete na Mallorce za brzkého rána projet kondičně na kole a pak užívat moře, slunce a teplo celý den naplno. Pro ty z vás, kteří chtějí vyrazit později, máme připraveny podzimní kempy, kde si prodloužíte léto a užijete slunce, příjemnou denní teplotu a cyklistiku naplno. Jako benefit budete mít krásně vyhřáté moře.

Připravili jsme kempy jak pro polykače kilometrů, nadšené cyklisty, tak i pro celou rodinu v délkách 8, 10 a 14 dní s kompletním servisem a špičkovým zázemím, na které jste u nás zvyklí.
Soubor REZERVACE termínů cyklistických kempů
REZERVACE termínů cyklistických kempů na Mallorce
První jarní mallorský kemp 2021 - slunce, dobrá nálada a pravá cyklistika

Celý článek na webu
Footer

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT