Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Příměstský cyklotábor aneb zábava nejen na kolech 17.-21.7.2023

Publikováno | Sdílet:

Znovu odstartovala oblíbená serie tří příměstských sportovně cyklistických táborů, které nabízí krásné zážitky nejen na kole. První turnus, který se konal od 17.7 - 21.7. 2023 je již za námi a opět se jednalo o skvělý týden plný cyklistiky, výborné nálady, dobrodružství a překonávání výzev.

Program prvního dne, jsme odstartovali v podobě seznamovacích her, díky kterým jsme se skamarádili a poznali jeden druhého. Následovala první tréninková jízda, kde jsme zjistili, jak na tom děti jsou, a jak ovládají svá kola. Procvičili jsme rovnováhu a základní polohu jezdce, což jsou základní dovednosti cyklisty a bez nich se neobejdeme v těžkých pasážích, které nás čekají.

Během celého tábora jsme neopomíjeli také zdravou výživu v podobě sezonního ovoce a zdravých sportovních tyčinek. Na obědy jsme chodili do nedaleké italské restaurace Bonaccia, kde jsme mohli vychutnávat kvalitní jídlo.

V následujících dnech jsme se věnovali nácviku dalších prvků z metodické řady trenéra Vojtěcha Berana, kde jdeme postupnými kroky od jednoduchých až po ty složité. Neopomněli jsme také navštívit dopravní hřiště, kde jsme si prakticky ukázali všechny možně dopravní situace a naučili se, jak se chvat v provozu. Navštívili jsme také skvělý park Stromovka, kde jsme využili místní pumptarck a načili se projíždět klopenou zatáčku. Mnoho zábavy jsme si také užili na dětských hřištích

Abychom si také odpočinuli, relaxovali jsme ve čtvrtek v bazenu Šutka a užívali krásného letního počasí. Na závěr jsme se se naučili projíždět brody, a to je vždy velká zábava, protože vodu děti naprosto milují.

Celý tábor vyvrcholil hrou Tour de kemp a po stopách pokladu Tour de France. Všichni museli podle najít a složit a vyluštit šifru, která je dovedla k pokladu. Tuto výzvu všichni zvládli a mohli si odnést diplom opravdového bikera, medaili, bidon a proteinové chipsy od Nutrendu.

 

 Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT