Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Ráj cyklistů Mallorca, přivítala další kemp

Publikováno | Sdílet:

A máme za sebou další z naší řady cyklistických kempů! V posledním dubnovém týdnu nám na mallorský kemp Classic III. přijela veselá parta cyklistů, která si užívala slunné letní počasí a spoustu cyklistických i kulturních zážitků.

Hned po příletu jsme všechny účastníky přivítali, řekli jsme si organizační informace, vyladili prémiové švýcarské stroje BMC pedály, sedly a cyklopočítači Garmin. Další den ráno jsme již tradičně zahájili rozcvičkou pod vedením fyzioterapeutky Terky a pokračovali zátěžovými testy, které byly pro někoho úplnou novinkou. Po testech jsme se vydali na kratší švih do městečka Llucmajor.

V dalších dnech jsme Mallorku systematicky projezdili křížem krážem dle osvědčených metod trenéra Vojtěcha Berana. Objevili jsme například úžasnou atmosféru městečka Petra a nad ním tyčícího se vrcholku Bonany a po rozjetí se v rovinách jsme nevynechali ani krásné scenérie západního pobřeží. V prosluněných kavárnách jsme si vychutnali pauzu na kávu, dortík či oběd a užívali si v partě cyklistů spoustu legrace.

Věříme, že si kemp všichni užili stejně tak jako my, protože to byla opravdu jízda! Přidejte se k nám i vy na poslední turnusy cyklistiky a sportovních slunečných dní! Zbývají poslední volná místa, tak neváhejte a pojeďte do ráje cyklistů s námi. Těšíme se na vás!

A na závěr si můžete přečíst pár slov od našich účastníků kempu Classic III.:

Petr

Kemp Classic III. ve zkratce: výborná organizace, fantastický set-up kol, profesionální přístup byl samozřejmostí. Zejména bych chtěl pochválit trenéra Lubora, který příkladně vedl naší skupinu a dokázal vše přizpůsobit potřebám účastníků a tempo nastavil přiměřeně naší kondici. Po trénincích mi moc pomohly i veškeré regenerační procedury.

Radim

Milý týme Alltraining.cz, skončil týden s vámi na Mallorce. Byl jsem tu už po čtvrté a byl to zatím nejlepší týden. Sice krátký, ale výborně nastavené trasy (délka, náročnost), slunečné počasí, zábavní spolujezdci a skvělé služby (servis, masáže, strečinky). Jezdím na kola i s jinými cestovkami po Evropě, ale žádná nemá tak propracovaný systém. Amatérský cyklista se tak může chvíli cítit skoro jako profík.

Jitka a Petr

Po roce jsme se vrátili s Alltrainingem na Mallorku a opět se ujistili, že jsme si vybrali ten nejlepší tým. Skvělé a perfektně zorganizovaná parta, výborný mix vyjížděk, zajímavé přednášky a propracovaný regenerační program. Zkrátka není co vytknout. Děkujeme všem členům tohoto týmu a přejeme spoustu dalších spokojených klientů. Děláte to skvěle, tak nepolevujte a držte laťku stále vysoko.

Celou fotogalerii naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT