Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Slunce, modro, teplo takový byl první kemp na Mallorce s Allltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Kolotoč našich cyklistických kempů se roztočil na plné obrátky. První dva spojené kempy jsou již minulostí. Pojďme se tedy za nimi poohlédnout. Účastníci, kteří zvolili variantu prodlouženého čtrnáctidenního kempu, najeli cca 1700km a nastoupali téměř 15000 výškových metrů

Spolu s kolegy, kteří zvolili kratší variantu,vznikla super cyklistická parta. Všichni táhli za jeden provaz a brázdili ostrov křížem krážem kosmickou rychlostí, zejména první skupina, ve které se sešlo mnoho zkušených borců s cyklistickou minulostí. Také se zde našli mladí začínající a nadějní bikeři a jedna bikerka, kteří překonali sami sebev nejedné etapě. Speciální obdiv patří jediné ženě na kempu Kristině, která ho absolvovala bez ztráty kytičky. Po celou dobu kempů nás provázelo naprosto skvělé počasí, které nám dalo zapomenout na to, že je teprve únor.

Teploty se pohybovaly okolo 20 stupňů, každý den bylo slunečno, zkrátka ideální podmínky pro sportování a cyklistiku obzvlášť! J S novým zázemím, které se oproti letům minulým značně změnilo a zkvalitnilo, přišly také služby, které naši účastnicimohli nově využít. Jedná se zejména o regeneraci – k dispozici tu máme dvě masážní místnosti a jednu prostornou místnost pro fyzioterapii, kdemá každý své soukromí.

Dále je tu možnosttestovat kola prémiové švýcarské značky BMC s elektrickým řazením, kotoučovými brzdami či wattmetry Stages.Všechny účastníky jsme také obohatili o naše vědomosti z oblasti sportu. Tyto dva kempy následně propojené v jeden byly opravdu výjimečné hned v několika ohledech. Věříme, že si kemp naši účastnici užili, protože my rozhodně ano!

Veškeré fotky naleznete ZDE

 

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT