Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Sluncem zalitá velikonoční Mallorca s Alltraining,cz odstartovala březnové léto!

Publikováno | Sdílet:

Sluncem zalitá velikonoční Mallorca s Alltraining,cz odstartovala březnové léto!

Obří, čtyřicetihlavý peloton, se sešel pod mallorským sluncem, aby si užil krásy ostrova, najel kvalitní kilometry do blížící se sezony a především plnými doušky využil fullservis od tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz.

     

Od prvního startu z pláže vyplul na povrch hlavní cíl všech nových účastníků. Odhodit veškeré nadbytečné svršky a užít si slunné počasí minimálně v kraťasech. Jejich přání bylo vyslyšeno a od třetího dne se staly veškeré pokrývky nohou zbytečností. Proto kromě samotné fyzičky každý vylepšoval své poctivé cyklistické opálení, jež každého cyklistu odlišuje od běžné populace a užíval každý slunečné aktivní dovolené plné sportu, zábavy a mnoha kilometrů.

     

Díky velkým skupinám a správnému metodickému vedení pod taktovkou zkušeného trenéra Vojty Berana se skupiny zanedlouho dokonale sjely a byly schopny polykat kilometry stejně efektivně jako pelotony profesionálních stájí. na kempu se s námi připravoval i náš nejúspěšnější svěřenec Michal Prokop, který najížděl pod odborným vedením poslední objemové kilometry a před vstupem do nové sezóny se cítil s každým dnem silnější a byl vždy "motorem" tréninkové skupiny.

     

Po rovinatých etapách zakončených dvousetkilometrovým švihem na nejsevernější cíp ostrova Cap de Formentor přicházejí na řadu vždy členitější tréninky do hor. A na ty se počasí vyvedlo tak, že dresscode byl téměř jasný, na nohy kraťasy a na tělo lehký dres a lehké návlečky na ruce. A teď si představte, jak se to do kopce jezdí téměř samo s takovýmto odlehčením po škaredé zimě, která u nás v domovině stále vládne.

     

Někteří toto odlehčení využili k prvním přátelským závodům a na sezonu se tak připravili ještě intenzivněji. V průběhu těchto drobných, ale intenzivních úseků však panuje vždy veselá a přátelská atmosféra podpořená večerním vyhlášením vítězů s předáním cen od našich partnerů. Protože s motivací se vždy závodí o něco lépe. Na systematický trénink nezapomínáme a skupiny kromě pár intenzivních úseků svědomitě dodržují naměřené tepové zóny a kondice účastníků roste každým dnem. Kdo si nechá od trenéra poradit, úročí svoji tréninkovou píli, kdo se přetáhne bezhlavě první dny, má na konci kempu nohy pěkně bolávé. Tomu se ale snažíme předcházet a účastníky účíme trénovat chytře!

     

Když se zadaří na vyhlášené prémii, věcná cena v podobě výrobků od firmy Nutrend, Specialized, a nebo dokonce Lawi, Vás rozhodně nemine. A komu se nedařilo v závodění, nebo jednoduše nechtěl hnát čísla své tepové frekvence do červených čísel mohl všechny produkty zakoupit a vyzkoušet v našem obchodě v hotel, nebo v pojízdném obchůdku na čtyřech kolech, jež byl přítomný na každém tréninku. Díky tomu je i na vyjížďce komfort pro naše klienty stoprocentní.

   

O maximální komfort se staráme i jízdě. Pro všechny tu jsou k dispozici sportovní maséři pod vedením fyzioterapeutky olympioniků Terezy Beranové. Očividné bylo, že se o všechny starali velmi dobře, protože tempo tréninků bylo více než svižné. A občasný závodní duch jen podporoval dobrou náladu a zábavu. Tyto drobné závody se snadno promítali o do večerních debat, takže to při besedách občas vypadalo jako na meetingu před etapou Tour de France.

     

Dobrá nálada a zábava jsou totiž ty nejdůležitější faktory našich kempů. Protože nejen cyklistikou živ je člověk. Díky skvěle vyškolenému personálu může každý svěřenec zažít skvělou atmosféru v každém okamžiku trvání této nevšední dovolené. Proto pokud i Vy chce na chvíli opustit stereotypní prostřední, najet pořádnou porci kilometrů, nebo se jen pobavit s novou skupinou lidí se stejným zájmem, neváhejte a navštivte podrobně naše stránky a podívejte se na poslední volné termíny našich tréninkových kempů.

A jak si kemp užila křehká cykistka?

Sylva Otrubová (místo sedla koně osedlala kolo Specialized)

"Jako hobby cyklistku mě na tréninkový kemp na Mallorce přihlásil můj muž, který si chtěl vyzkoušet, jak takový pravý cyklistický kemp probíhá. Zpočátku jsem se bránila a nechtělo se mi do toho, protože představa mě amatéra, navíc bez znalosti  jízdy ve skupině,  s partou chlapů kolem - to nebude nic pro mě. Po přečtení recenzí na stránkách alltrainingu jsem si nicméně řekla, že přinejhorším místo ježdění ve skupině budu mít svého osobního trenéra a ten se mi bude věnovat individuálně. A výsledek? Jsem nadšená a spokojená, parta profíků trenérů a trenérek z alltrainingu je úžasná, naučila jsem se jízdy ve skupině, zdokonalila svou chabou techniku jízdy,  navrch k tomu večer masáže, fyzioterapie, vířivka, úžasné jídlo (a 2kg dolů) a kolem parta sympatických chlapů, kterých se cyklistky nemusí bát."

 

 

Kompletní fotogalerii naleznete zde

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT