Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Slunečná Mallorca v plném proudu

Publikováno | Sdílet:

Další kemp na prosluněné Mallorce je za námi! Opět se nám sešla skvělá parta nadějných cyklistů lačnících po zlepšení svých cyklistických dovedností na malebných mallorských silnicích. Každý z účastníků 10 denního turnusu najel kolem 1200 kilometrů, při kterých nechyběly ani etapy na slavné cyklistické monumenty jako Formentor, či Sa Calobra.

Den plný sportu od rána až do včera nastartujeme vždy rozcvičkou v podobě kompenzačních a stabilizačních cvičení pod vedením fyzioterapeutky. Následuje trénink, na který se vyráží zpravidla v 10:30 a na startu nechybí ani doprovodné vozidlo se zásobou nutričních produktů od značky NUTREND.

Díky propracované koncepci šéf trenéra Vojtěcha Berana na našich kempech hned zahájíme zatížení správně. Po příjezdu účastníci kempu první den ráno nejprve absolvují zátěžový test, který všechny rozřadí do správné výkonnostní skupiny a na úvodní trénink již každá skupina jede ve vlastním tempu pod osobním dohledem profesionálních trenérů Vojtěcha Berana a Adama Ptáčníka.

V prvním bloku jednotlivé skupiny projeli rovinaté trasy podél moře, kde se sžili s tempem skupiny a vyzkoušeli si jízdu ve větru a sjeli se ve skupině. Rovinatý blok jsme završili královskou etapou na Formentor, kde řada účastníků překonala své limity, když absolvovala 200km dlouhý trénink.

Po dni jsme zamířili do centrálních hor, kde nás čekali dlouhé kopce, rychlé sjezdy a krásné výhledy. Ve třech dnech jsme projeli celé hory a západní pobřeží Mallorcy. Kemp uzavřela královská etapa přes centrální pohoří Tramuntany, kde jsme nastoupali přes 3000 výškových metrů.

Regenerační odpoledne vyplněné strečinkem masážemi, fyzioterapií a důslednou regenerací začíná vždy po tréninku. Správné rozložení procedur a celé regenerační odpoledne řídí u nás na fyzioterapeutka olympioniků Terezy Beranová, která pomůže správně vybrat vhodnou procedúru.

Večer doplňuje komplexní program besedy na téma správné výživy, nastavení posedu a tréninkové metodiky, či videocoaching s natočeného materiálu z jízdy.

Díky rozvolňujícím se restrikcím nechyběla ani dobrá nálada a oblíbené zastávky na kávičku během tréninku. S účastníky kempu se Mallorca rozloučila nádhernými dubnovými teplotami pohybujícími se kolem 25 stupňů. Všichni účastníci při odletu již vyhlíželi následující ročník a další program v průběhu roku pod taktovkou Alltraining.cz.

 Vydej se i ty s námi na Mallorku a posuň své výkonnostní limity na úchvatných mallorských silnicích.

Postřehy našich učastníků:

Daniel G.:Díky za výborný tréninkový kemp na Mallorce. Byla to moje první zkušenosti a naprosto překonala moje očekávání. Moc se mi líbila perfektní organizace a zajištění 100% servisu od vyzvednutí na letišti, zajištění občerstvení během tréninků až po perfektní servis kol. Nemluvě o regeneraci, možnosti praní, besedách apod. Člověk se cítí skoro jako profík :-). Výborné bylo i rozdělení do skupin podle výkonnosti, které nám umožnilo fakt efektivní trénink bez jakýchkoli komplikací. I když přemýšlím opravdu poctivě, moc mě nenapadá nic, co by se dalo zlepšit :-). Za mne to bylo fakt perfektní a určitě se budu vracet pokud mi to čas a zdroje dovolí. Ano, určitě se dá udělat pobyt na Mallorce levnější, nicméně ten skvělý servis okolo rozhodně stojí za malý příplatek. "

Moc díky a budu se těšit na další tréninky. 

Jarda:Na kempu jsem již podruhé a měl jsem trošku strach, naštěstí zbytečně. Díky skupině jsem se dokázal mnohem více zmáčknout a ujet mnoho kilometrů. Zde jsem najezdil více jak 1000km a považuji to za velmi kvalitní základ. Všem děkuji.“

Radek: „Z Mallorky si nesu spoustu nových zkušeností a zážitků, naučil se jezdit ve skupině a v ní pracovat dále i zlepšení jízdy a jak na tak dlouhé vzdálenosti se připravit aby nedošlo. Snažil se zapamatovat i různé cviky, jak protahovací tak posílení svalů. Nečekal jsem takový pořádný trénink s plnou bolestí a dobrou partou, bavilo mě to a mám se dál co učit je lepší motivace na další jízdy. Cítím že rezervy mám ještě ve všem ale nevím jak na tom jsem, poprvé byla příprava přes zimu a teď poradma na Mallorce, vím že jsem tak brzy připravený nikdy nebyl a nevím jak moc s porovnání ostatními. Těším se na další tréninkové dny."

Jarda K.: „Kempů s Alltrainingem jsem již absolvoval už ani nevím kolik a stále se sem těším a musím podotknout, že již teď vyhlížím příští rok. Jako největší benefit považuji program, který je nabitý od rána až do večera a zde opravdu nemá člověk čas přemýšlet nad ničím jiným. Vypnout hlavu je pro mě nejdůležitější a to se zde zaručeně stane. Díky borci.“

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Rezervace na další turnusy kempů ZDE

Těšíme se na Vás.

 

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT