Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Slunečný firemní cykloevent byl skvělou tečkou za letošními kempy na Mallorce

Publikováno | Sdílet:

Slunečný firemní cykloevent byl skvělou tečkou za letošními kempy na Mallorce

Posledním kempem na prosluněné Mallorce v letošní sezóně byli účastníci firemního eventu firmy Škofin. Kromě skvělé atmosféry a teplého slunečného počasí na konci dubna si účastníci odvezli i nevšední zážitky, které okořenily jejich sportovní zážitky a mnozí poznali i cyklistiku jako nový a zábavný sport, ke kterému se rádi budou vracet.

Ivo, tahoun skupiny, která hltala každý den spousty kilometrů

V rámci předsezónní cyklistické přípravy na svoji hobby sezonu jsem absolvoval tréninkový kemp v dubnu na Mallorce pod vedením zkušených borců z Alltraining.cz. Byla to moje první taková zkušenost a musím říci, že velmi skvělá. Kemp byl rovnoměrně rozložen na prvky, které mi umožnily se seznámit dokonaleji se silniční cyklistikou na vysoké úrovni, ať se již jednalo o provedení zátěžového testu, nácvik spurtů, ochutnávku vrchařského výšlapu či odbornou přednáškou na téma zdravé výživy.

K tomu všemu bylo velikou podporou předávání cenných zkušeností ze strany Vojty Berana či Ivana Rybařika a zajištění veškerého cyklistického zázemí ze strany servisního technika Tomáše, maséra Rendyse a fyzioterapeutky Terezy. Velkým zážitkem pro mne byla i beseda se Zdeňkem Štybarem a překvapilo mě jaký je to fajn kluk. Veškerý kemp se odehrával ve velmi pohodovém duchu, avšak s důsledným dodržováním stanoveného programu přípravy. Pevně věřím, že takto spokojený jsem nebyl jenom já, ale i zbytek cyklistické skupiny.

Na Mallorce za rok opět na viděnou Ivo


Silva si užívala svou premiéru na silničním kole

Zažila jsem s Alltraining cyklistický kemp na Mallorce a jako občasná konzervativní vyznavačka jízdy na horském kole jsem od silniční cyklistiky moc neočekávala. Po pár dnech jsem zjistila, že i silniční cyklistika má své kouzlo. Jízda na lehkém kole, v pelotonu a zároveň na úžasném místě a v ráji cyklistů jako je Mallorca, byl super zážitek.

Navíc s týmem z Alltraining, kteří nám věnovali úžasnou péči v podobě maséra, fyzioterapeuta, doprovodného vozidla i trenéra, který v případě, že jsme nestihali hlavní peloton, zařadil „nižší“ rychlost  a doprovodil nás v pořádku do cíle.


Také ranní rozcvičky na pláži neměli chybu. Na kolech jsme zvládli i prohlídku hlavního města Palma, takže i kultury bylo dost. Neméně úžasný byl také tým mých kolegů cyklistů. Vřele doporučuji, všem nadšeným cyklistům i ne nadšeným jako jsem já. Díky za pár fajn dní strávených v pohybu.

Silva

Cyklistika na Mallorce nemá chybu

Když jsem vybíral akci pro naše nejvýznamnější firemní klienty, tak jsem od začátku měl v hlavě kola. Nejdříve jsme si nebyli jistí, jestli tento sport ve srovnání s lyžemi nebo golfem dokáže přitáhnout dostatečné množství našich zákazníků. Ale po orientačním průzkumu zájmu, jsme byli velmi mile překvapeni s jako pozitivní reakcí jsme se setkali.

Program i prostředí na Mallorce byl natolik profesionálně připraven, že na své si přišli nejen zkušení cyklisté, ale i začátečníci včetně žen. Zázemí závodní týmu namotivovalo všechny k nečekaným výkonům i mimo naplánované soutěže. Hotel a večerní program nám umožnil zrelaxovat po každodenním tréninku. Přednášky o cyklistice a efektivním tréninku je doplnily výše zmíněné.

Alltraining.cz můžeme vřele doporučit nejen jakou soukromou aktivitu, ale i jako event pro firemní účely.

Michal, koordinátor akce

KOMPLETNÍ FOTOGALERII NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT