Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Biker si užil Plzeňskou MTB 50

Publikováno | Sdílet:

Na Plzeňské MTB 50 Kooperativy, dalším závodu ze seriálu Kolo pro život, se šťastně vylosovaným Super Bikerem stal vášnivý cyklista Ferdinand Wiesner. Po celý závodní den měl plnou podporu tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining. V profesionální péči trenéra Vojtěcha Berana si tak užil svůj zavodní den naplno, a to od příjezdu až do závěrečného pódiového vyhlášení. Díky spolupráci s firmou Nutrend měl zajištěnou kvalitní sportovní výživu po celý průběh závodu.

 

Ferdinard jel závod po dlouhé době, poctivě na něj trénoval a velice se na něj těšil. Nejprve si vyslechl rady ohledně správného doplnění tekutin během závodu a v jakých místech by měl být přísun energie v podobě výživových suplementů, kterými našeho Super Bikera zásobuje firma Nutrend. Následovalo krátké zahřátí a protažení svalů. Poté se společně se závodním týmem Alltraining vydali na předzávodní rozjetí, během kterého dostal Super Biker rady ohledně profilu trati a techniky jízdy. Nechyběl ani intenzivní úsek, který připraví tělo na závodní tempo.

S naším trenérem a metodikem Vojtěchem Beranem proběhlo po závodě vyhodnocení závodu na základě dat z cyklopočítače Garmin. Celý den pak zakončil Ferdinand na pódiu, kde se pochlubil, jak si roli Super Bikera užil: „Před startem mě Vojta upozornil, že to bude těžký a rychlý závod. Poradil mi, jak si správně rozložit síly, abych mohl v druhé polovině závodu ještě zrychlit. Po 30 kilometrech jsem cítil, že mi dochází, ale díky Vojtovo radám, jsem věděl po jakém suplementu sáhnout a závod jsem v pohodě dokončil a užil jsem si ho. Už se těším na měsíční trénink a další tipy ohledně trénování.“

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V ODERSKÉ MLÝNICI 26. 9. 2020.

REGISTRACI DO SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT