Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři v Brdech a jejich první zkušenost se závody

Publikováno | Sdílet:

Série Kola pro život pokračovala v sobotu 25.7.2020 na Dobříši závodem Trans Brdy s 211, kde se tým Alltraining.cz společně ve spolupráci s Nutrend staral celý závod o své Super Bikery. Tentokrát padl los na Radku Tenkovou a Filipa Voráčka. Pro oba to byl první závod jejich kariéry, proto se náš tým snažil předat co nejvíce zkušeností a rad do závodu, aby si ho užili na plno.

Radka, která na závodech podporovala doposud jen své děti a manžela, se rozhodla přihlásit do závodu na trase C. Filip, který jezdí podle svých slov na kole 2 měsíce, také závodil na trase C.

Oba Super Bikeři dorazili na závod natěšení a s dostatečným předstihem. Po přivítání a seznámení si s našími trenéry Vojtěchem Beranem a Adamem Ptáčníkem. prošli trať krok za krokem, aby byli připravení na všechny nástrahy, které na ně v průběhu trati čekají. Dále dostali rady jak na trati doplnit tekutiny a energii pomocí tyčinek gelů od firmy Nutrend, které bikeři od nás na závod dostali. Po krátkém protažení následovalo rozjeti, kdy si projeli kousek trati, aby zjistili, co je při závodě čeká a nemine. Po krátké předstartovní masáži, která připravila nohy na těžký výkon už stála Radka s Filipem na startu každý ve svém bloku, připravení dát do závodu vše a maximálně si ho užít. 

Díky tomu, že jsme měli náš stánek Alltraining.cz postavený přímo u cíle, tak jsme s nedočkavostí vyhlíželi Radku i Filipa. První cílem projel Filip, který se umístil na krásném 73. místě ve své kategorii. Radka dorazila chvilku za Filipem s úsměvem na tváři a umístila se na 9. místě. S hlavním metodikem a trenérem Alltraining trenérem Vojtěchem Beranem si potom zhodnotili závod a sdělili dojmy, které je závodem provázely. Celý den zakončili na pódiu, kde všem účastníkům sdělili, že to byl skvělý den a že týmu Alltraining.cz děkují za podporu a za rady, které při závodě zužitkovali a moc se už těší na měsíční tréninkový plán, který pomůže jejich výkonnost posunout o kus dál. 

 

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ na Šumavě 1. 8. 2020.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT