Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Traséři a Superbiker létali ve Znojmě

Publikováno | Sdílet:

Traséři a Superbiker létali ve Znojmě

V pořadí třináctý závod v termínové listině s datem 8. září 2018 – Znojmo Burčák Tour Kooperativy byl svátkem pro milovníky cyklistiky, vína a burčáku. Ani tomto, tak oblíbeném závodě, nesměl chybět Alltrainin.cz se svými projekty traséři a Superbiker.

Traséři

Tentokrát byli vysláni na trať dva traséři, kteří se podělili o tratě C a B. Počasí přálo a tak se zdálo, že traséři nebudou mít až tolik práce, ale opak byl pravdou. Každý závodník ví, co ho ve Znojmě čeká a je na to připravený dle svých možností. Teď se zaměříme na závod pohledem obou trasérů. Oba dva se shodují ve všech bodech. Jedním z těch nejzásadnějších byl velmi nepříjemný vítr, který na vrcholu vinic vál.

Velké množství závodníků se nejen neumělo schovat do závětří, ale záměrně z něho vystupovalo a to opravdu není správná taktika! Traséři tedy radili, jak se optimálně schovat, ať se jedná o přímý vítr či nepříjemný boční. Dalším faktorem byly velmi těžké převody, které velká většina závodníků a závodnic volila. Závod byl rychlý, i tak trasér Adam rozdal několik rychlých cukrů, jako jsou gely a zábranil tak nejedné křeči.

Superbiker

 Velmi úspěšný projekt Alltraining.cz je Superbiker. Při ranním svitu paprsků nad Znojmem se usmálo štěstí na Tomáše, který jak sám říká, je cyklistikou amatérem a cyklistiku začíná brát vážněji. Již po prvním seznámení jsme si s Tomášem padli do oka a našli správnou notu. Nejprve jsem Petrovi vysvětlil, kdo a jaké služby Alltraining.cz dělá, jak široké spektrum nabídky máme a následně se dozvěděl jaké všechny benefity Superbiker obnáší a jaké milé povinnosti ho v následujících minutách a hodinách čekají.

Tomáš si chtěl ověřit svoji kondici a zjistit, jak se mu trasa o délce 55km pojede. Protože ve Znojmě panovalo slunečné a teplé počasí, bylo velmi třeba se správně energeticky na závod zásobit, s čímž jsme Tomášovi velmi rádi pomohli. Obdržel dárek v podobě sportovní výživy od Nutrendu. Poté následovala kvalitní příprava a rozehřátí na samotný závod pod dohledem trenérů. Teď už nebylo cesty zpět a Tomáš, v našem dresu, stál na startu a vyjel vstříc své výzvě, kterou bez problémů zvládl. Dalším překvapením pro Superbikera je vyhlášení na podiu a rozhovor, Tomáš bohužel spěchal za rodinou a nemohl čekat, ale ani tak ho neminul dárek v podobě měsíčního on-line tréninku zdarma.

 

VYZKOUŠEJTE I VY DEN OPEČOVÁVANÉHO PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! PŘIHLÁŠKY NAJDETE ZDE.  

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 22. 9. 2018 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V ODRÁCH.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se v stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradí vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT