Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Traséři rozdávali rady, doprovázeli a povzbuzovali na náročné Mlýnici

Publikováno | Sdílet:

Traséři rozdávali rady, doprovázeli a povzbuzovali na náročné Mlýnici

 Ani na Oderské Mlýnici nemohli chybět Chytří traséři od Alltraining.cz

Jak se říká, kdo nevyjel Mlýnici, jako by ani nebyl českým bikerem. Pověstný krpál musí jednou v životě zdolat každý. A kdo jednou zažije neopakovatelnou fanouškovskou atmosféru, která je moravsko-slezskou obdobou fandění na Tour de France, vrací se každý rok znovu a znovu. Je to neskutečná trýzeň. Kopec je táhlý, prudký a neskutečně dlouhý. Nejen díky tomuto pověstnému kopci je velmi důležité si správně rozvrhnout tempo závodu, to bylo, na co se traséři zaměřili. Dále radili při zvolení nejoptimálnější stopy rozbláceným terénem. Řady jezdců, kteří vypadali na kole strnule si všiml také trenér Vojtěch Beran. Bylo zjevné, že se s kolem perou a chtějí ho přetlačit. To je nejhorší co se v takovém náročném trénu může stát. Traséři také připomínali, i v takových extrémních podmínkách dostatečně doplňovat energii, které bylo potřeba velké množství, doplňování po 20min byl hraniční čas pro dostatečné zásobení organismu. V neposlední řadě traséři nezapomínali na povzbuzování a fandění, kterého bylo velmi třeba.

 

Alltraining.cz se rozhodl, že v rámci závodu Kola pro život se zúčastní v neděli 1.10.2017 Bike akademy, kde bude pomáhat všem dobrovolníkům, kteří se budou chtít projet trať Světového poháru. Naučíme je správnému ovládání kola, kdy pod vedením trenérů projdou rychlým nácvikem, odnaučí se zlozvyky, které mají zažité. Především si vyzkouší některé z řad překážek té nejtěžší úrovně, které zdolávají ti nejlepší bikeři světa!

SUPER BIKER JE JIŽ VYBRÁN, ALE NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVODY 30. – 1.10 2017 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT