Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Únorová Mallorca s Alltraining.cz v plném proudu!

Publikováno | Sdílet:

Únorová Mallorca s Alltraining.cz v plném proudu!

Historicky nejdelší kemp Alltraining.cz je v plném proudu. Na šestnáctidenní kemp se nám sjeli jak závoďáci, tak i běžní cyklsté s cílem zkrátit si zimu a rozjet se do nové cyklstické sezony. Jak si to v ráji cyklistů pod taktovkou tréninkového centra Alltraining.cz užívají první účastníci?

A ohlasy jsou výborné. Na kemp o délce rovnající se akcím pořádaných pro největší profesionální týmy se sjela skvělá parta nadšených cyklistů. Každý do jednoho však přijel se stejným cílem. Najet pro mnohé první letošní kilometry pod propracovanou koncepcí trenéra Vojtěcha Berana, užít si krásného počasí, potkat nové lidi, ale především využít maximální komfort a zabezpečení služeb od tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz.

   

Možná si někdo říkáte, že 16 dní na kole se vydržet v pořádném tréninkovém tempu nedá, ale opak je pravdou. Pokud se skloubí metodicky vedený trénink, se špičkovými regeneračními službami a luxusním zázemím hotelu, vrcholové výkony přicházejí sami s úsměvem na rtech. Přesně touto cestou se již sedm let ubírají podmínky na kempech vedených bývalým profesionálním cyklistou a současným trenérem mnoha špičkových sportovců Vojtěchem Beranem. Tréninkové centrum Alltraining.cz razí heslo trénovat chytře a to ve všech výkonnostním úrovní... Proto máme připraven program úplně pro každého cyklistu od začátečníků, až po vrcholové cyklisty, které právě v těchto dnech s námi na Mmallorských silnicích zastupuje svěřenec Michal Prokop.



 

A jak celou akci vnímají naši první únorový účastníci a podle čeho si právě náš kemp vybírali, posuďte přímo z jejich reakcí v krátké anketě.

Tomáš Sasín, 33 let (hobby závodník)

Co pro tebe cyklistika znamená?

Kolo je pro mě jednoduše zábava a nejoblíbenější sport.

Proč sis vybral kemp s Alltraining.cz?

Již z minulého ročníku jsem věděl, že mohu očekávat skvělou organizaci při tréninku, služby a  zejména mé oblíbené masáže na které můžu chodit jak chci každý den.

Co se ti na něm nejvíce líbí?

Na kempu mě nejvíce těší úžasná parta se kterou všechny kilometry najíždím, zázemí krásného hotelu se špičkovou kuchyní a hlavně krásné jarní počasí.

     

Jan Kanis, 45 (Sportovní cyklista)

Co pro tebe cyklistika znamená?

Znamená pro mě možnost zrelaxovat a pobavit se v rámci aktivního pohybu.

Proč sis vybral kemp s Alltraining.cz?

Mým snem bylo zažít opravdovou přípravu profesionálního cyklisty se vším, co k tomu patří.

Co se ti na něm nejvíce líbí?

Přiznávám, že první 4 dny byly šokem. Tréninky v tomto termínu patří k těm těžším, ale nyní jsem naprosto spokojený jak na kole, tak i po vyjížďce a to především díky skvělému zázemí. Natolik mě to nadchlo, že se sem s Alltraining.cz v březnu vrátím na další kemp

   

Kristína Koscová, 46 let (vášnivá cyklistka a závodnice ze Slovenska)

Co pro tebe cyklistika znamená?

Cyklistika je mým životním stylem, odreagováním od běžného režimu dne a dává mi opravdovou radost z pohybu.

Proč sis vybral kemp s Alltraining.cz?

Naprostý fullservis. Skvělá parta organizátorů, regenerační procedury (především skvělí maséři a trenéři, kteří poradí a díky jim mi nehrozí, že se dostanu do přetrénování).

Co se ti na něm nejvíce líbí?

Organizační forma společných švihů, skvělé cestičky, kteří trenéři 100% znají. A také značná ohleduplnost řidičů na Mallorce. Je to prostě ráj pro cyklisty!

Více pocitů našich účastníků Vám přineseme v dalším článku, společně s kompletní fotogalerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT