Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Užijte cyklistické jaro na Mallorce i s celou rodinou!

Publikováno | Sdílet:

Užijte cyklistické jaro na Mallorce i s celou rodinou!

Cyklistika, sluníčko, moře, koupání, spousty kilometrů a vyžití pro celou rodinu… přesně tak vypadá balearský ostrov Mallorca v polovině května. Využijte dne volna ve státní svátek a vyrazte na cyklistickou dovolenou se vším všudy. Nový termín od 8. do 15. května je určen jak nadšeným cyklistům, tak i celé rodině. Užijte si kola, slunce a příjemný relax na pláži.

Navíc jsme pro nové účastníky tohoto termínu připravili zajímavou soutěž o lákavé ceny. Hlavní cenou je pobyt na tréninkovém kempu zcela ZDARMA a to je pořádná výhra nemyslíte?

Protože na všech našich kempech zbývají již poslední volná místa, rozhodli jsme se pro vás připravit nový termín i pro celou rodinu a tak s námi mohou vyrazit i ti, kteří se nechtějí doma dělit. Kromě klasického aktivního cyklistického programu, regeneračních procedur v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Java, na které jste zvyklí, tak můžete strávit příjemný jarní týden ve slunečném počasí s maximálním vyžití i celá rodinka.

V květnu na vás na Mallorce čekají nejen prosluněné silnice a teplé letní počasí, které nadchne každého cyklistu, ale také již vyhřáté moře a spousta zábavy, která doplní sportovně laděný program, a vy si užijete skvělou dovolenou se vším všudy.

Mallorca je ideálním místem pro cyklistiku a každoročně se zde sjíždí tisíce cyklistů nejrůznějšího věku a výkonnosti z celé Evropy. Mnoho dní zde tráví vrcholoví sportovci i cyklističtí nadšenci, od dětí až po seniory. Mallorca je zkrátka ostrov cyklistům zaslíbený, kde si cyklistiku všichni vysloveně užívají.

Na Mallorce je velké množství širokých silnic i malých silniček s malým provozem, které se klikatí po celém ostrově. Zatímco jihovýchod ostrova je rovinatější a vhodnější pro první jarní kilometry, na severní straně se týčí členité pohoří s kopci až do 1 000 m n. m., kde si naopak můžete dát pěkně do těla a vyjet si na pěknou vyhlídku. Výhodou ostrova je především skvělá infrastruktura, kterou mají naši trenéři v malíku, a proto s nimi nezabloudíte ani na nejmenších stezkách. Díky nim bude každý trénink jedinečný.

Kromě každodenního cyklistického programu pro aktivní účastníky nabízíme v termínu 8.–15. 5. program i pro celou rodinu, která si během klasické přímořské dovolené může užít i sportovní program na kole.

Cena tréninkového kempu pro aktivní účastníky zahrnuje:

  • polopenzi v čtyřhvězdičkovém hotelu s prvotřídní kuchyní pro sportovce i gurmány
  • wellness zázemí s vnitřním bazénem, saunou a fitness
  • tréninkový program vedený týmem odborníků Alltraining.cz
  • zapůjčení nového celokarbonového závodního kola Specialized Tarmac Comp na celý pobyt a nastavení posedu
  • úvodní zátěžový test fyzické kondice
  • iontové nápoje a výživový balíček od firmy Nutrend
  • regenerační služby (masáže a fyzioterapie)
  • testování top modelů silničních kol Specialized a výrobků od partnerů (Garmin, Cycleops, Compex, PowerBreathe)
  • doprovodné vozidlo a mechanik na každý trénink
  • cyklistický dres Lawi a dárky od všech partnerů kempu
  • transfer z letiště a zpět v době řádného termínu kempu
  • možnost zapůjčení inline bruslí Rollerblade zdarma
  • besedy se sportovní tématikou

AKTIVNÍ PROGRAM PRO DOPROVOD (S MOŽNOSTÍ HLÍDÁNÍ DĚTÍ)

Nenechávejte své protějšky doma a užijte si společnou dovolenou na tréninkovém kempu!

Pro vaše drahé polovičky jsme připravili aktivní cyklistický celodenní program pod vedením trenéra. Manželky či přítelkyně si užijí sportovní dovolenou, odpočinou si od všedních povinností, a navíc zapracují na svojí kondici. Nabízí se jim jedinečná možnost vychutnat si sportovní aktivity bez starostí.

Aby se mohly plně vrhnout do každodenního sportovního programu, zajistíme pro ně hlídání dětí (od 5 let). Pak mohou bez starostí podniknout na kole pěkný výlet po mallorských silničkách, zdokonalit techniku jízdy pod vedením trenéra a zapracovat na zvýšení celkové fyzické kondice. Večer pak určitě rády využijí služeb fyzioterapeuta či maséra, aby si mohly užít další aktivní den. V případě zájmu nabízíme pobyt pro vašeho partnera i bez společného celodenního tréninkového programu za příznivou cenu.

PROGRAM PRO MALÉ ZAČÍNAJÍCÍ BIKERY

Neváhejte a vezměte na tréninkový kemp i své dítě. Ve skupině vrstevníků ho naučíme základy jízdy na kole tak, aby hravě zvládlo jízdu v terénu, osvojilo si základní cyklistické návyky a dovednosti, a jízda na kole se tak pro něj stala zábavným a bezpečným sportem, který ho bude bavit stále více. Na kempu probíhají každý den tréninkové lekce, kde děti projdou nezbytné cyklistické dovednosti. Všem začínajícím malým bikerům kolo rádi zapůjčíme.

Přidejte se k nám i vy a vyrazte s námi na tréninkový kemp plný nevšedních sportovních zážitků, pohody a dobré nálady. Od konce února do května jsme pro vás připravili deset turnusů, ze kterých si vybere snad každý cyklista. S námi si totiž Mallorku užije úplně každý!

Těšíme se na vás na Mallorce! Vojtěch a Tereza Beranovi s týmem tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz

Kapacita termínu je omezená, proto nečekejte až roztaje sníh a rezervujte si své místo ještě dnes. Výherce vylosujeme ze všech přihlášených účastníků 15.4. 2017.

Objednejte  Mallorcu a pojeďte  na kemp s tréninkovým centrem Alltraining.cz zcela zdarma!

rezervovat kemp zde

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT