Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Výherce celoročního tréninku s Alltraining.cz vybrán

Publikováno | Sdílet:

Výherce celoročního tréninku s Alltraining.cz vybrán

27. listopadu jsme zveřejnili nabídku našich stránek ve spolupráci s Alltraining.cz na celoroční tréninkové vedení zdarma, včetně několika bonusů: seřízení posedu Body Geometry Fit, zátěžového testu, zapůjčení wattmetru a cyklistického oblečení.

Do daného termínu 10. prosince se přihlásil úctyhodný počet 34 z vás našich čtenářů a aktivních cyklistů, kteří mají zájem o tyto služby a projevili ochotu zúčastnit se této tréninkové realityshow. Z nich 27 bylo ze všech končin naší země a 7 ze Slovenska.

Náš původní záměr byl uspořádat výběrové řízení a vybrat toho nejvíce vhodného kandidáta. Tento záměr nám ale účastníci velice znesnadnili, ba přímo znemožnili. Všichni totiž poslali naprosto výborné nabídky na spolupráci a těžko jsme mohli jednoho označit jako nejvíce vhodného. Proto jsme se rozhodli to ponechat osudu a vítěze vylosovat a štěstěna se přiklonila na stranu Michala Skopečka z Věšína u Příbrami. Michal je ročník 1977 a zaslal nám tuto nabídku:


„Cyklistice se věnuji asi 15 let, převážně se zaměřuji na cyklistiku silniční. V minulosti jsem se zúčastňoval a stále se zúčastňuji maratonů v ČR a musím říct, že dlouhé závody mi sedí úplně nejvíce. Na nejdelších tratích jsem se umisťoval kolem 30 místa. Samozřejmě jezdím i kratší ligové závody (UAC, JAL, DA-BA). V minulých třech letech jsem závodění trochu vypustil kvůli rodinné situaci (svatba, stavba domu, narození dítěte :-) ), ale nyní se situace již stabilizovala a příští sezonu již mám pěkně naplánovanou (hlavně maratony + ligové závody). Teď se začínám trochu hýbat (přípravné období), abych připravil tělo na zátěž v naplánované sezoně (zatím je to pohoda :-) ). S tréninkovým vedením a s redakcí Roadcyclingu jsem samozřejmě ochoten úzce spolupracovat, podílet se na zážitcích, dojmech, jako součást beru i pořizování fotodokumentace. Na případnou spolupráci se budu těšit.“



Všem účastníkům moc děkujeme za zájem a doufáme, že nadále zachováte přízeň našim stránkám a jak jsme slíbili, jako účastníci soutěže máte nárok na 50% slevu první objednávky služeb Alltraining.cz. (Více ZDE) a 20% slevu na seřízení posedu BG Fit a zátěžový test. Všichni budou osobně kontaktování v prvním týdnu po novém roce.

autor: Michal Chadim, zdroj: roadcycling.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT