Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Závěrečný cyklotábor plný úsměvů a spokojených bikerů 7.-11.8.2023

Publikováno | Sdílet:

Závěrečný příměstský tábor od Alltraining.cz se konal v místě sídla Alltraining.cz, tedy v Bohnicích ve dnech 7. – 11. 8. 2023, kde nám areál místní školy nabízí ideální podmínky pro pořádání. Také nedaleká přírodní rezervace Drahaňské údolí, bikrosová trať nebo dopravní hřiště jsou perfektním zázemím pro celý kemp. Celý program byl nabitý od rána až do pozdních odpoledních hodin. Tábor byl zaměřený jak na cyklistiku, tak na rozvoj všeobecných sportovních dovedností. Nezapomněli jsme ani na vzdělání a každý den byla pro děti připravena lekce angličtiny zábavnou formou.

Všech pět dnů bylo nabitých od ráno až do odpoledne nejrůznějšími sportovními aktivitami. Tou nejstěžejnější byla cyklistická část, která se skládala s dopolední a odpolední části, rozpůlené obědem v nedaleké italské restauraci Bonaccia. Ve čtvrtek byl na plánu celodenní výlet do kukuřičného pole v Klecanech, kde si děti zahráli speciální hru, tak aby došli k vyluštění tajenky.

Celý tábor se řídil koncepcí Vojtěcha Berana a s dětmi jsme postupovali postupně od základních prvků až po skákání, sjíždění kamenitých sjezdů čí stání na kole. Tábor byl doprovázen soutěží Tour de kemp, ve které soutěžili po celých pět dní dvě družstva, tak aby závěrečný den došli svými dovednostmi, které se naučili až k vytouženému pokladu.

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT