Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Závěrečný kemp na Mallorce uzavřel letošní sezonu kempů

Publikováno | Sdílet:

Letošní sezonu kempů uzavřel velmi povedený a početný kemp na Mallorce, který se konal v termínu 24.10 -2.11.2021 s podnázvem Sunny Holidays. Na kempu se sešla skvělá parta nadšených cyklistů a cyklistek, kteří si přijeli prodloužit cyklistickou sezonu, užít si skvělé počasí spojené dovolenkovým modem a koupáním v moři.

Jako tradičně jsme kemp zahájili úvodní besedou, ve které se v našem speciálním videu všichni dozvěděli, co je čeká a na co se mnohou naši účastníci těšit. Podle tréninkové koncepce Vojtěcha Berana jsme tréninkový blok odstartovali zátěžovými testy, které určily aktuální výkonnost našich účastníků. Vznikly tedy tři tréninkové skupiny, přičemž každá měla svého profesionálního trenéra a především své tempo, tak aby si to všichni užili.

V prvním bloku jsme se pohybovali spíše na jihovýchod Mallorky a získávali tak základní sílu do nohou. Zde se nám nabízeli krásné výhledy na útesy a nechyběli ani zastávky v cyklistických městečkách jako je Porreres či Llucmajor. Tento blok jsme vygradovali náročnou etapou po západním pobřeží až do městečka Sant Elm. Následoval den volna, kde si mohli všichni vychutnat regenerační služby maséra nebo fyzioterapii pod vedením vyhledávané zkušené fyzioterapeutky Terezy Beranové, která také vedla každodenní rozcvičku, kde si mohli všichni osvojit jak správně posílit a protáhnout své tělo. By byl celý koncept kompletní nevynechali jsme ani zážitkovou Mallorskou restauraci Sa Farinera, kde si mohli všichni pochutnat na místních specialitách.

Další blok jsme museli lehce poupravit kvůli počasí, a tak jsme druhý blok začali bájnou etapou přes celý ostrov až na Cap Formentor. Byla to výzva úplně pro všechny a ti nezdatnější měli v cíli etapy přes 200km. V následných dnech jsme se podívali do horského přístavu Port Soller, přes Valdemossu. Vyjeli si také nedaleký kopec Randa. Na všech již v závěru byla patrná únava, ale energie od Nutrendu byla vždy nablízku, ale i tak jsme zvolili spíše rovinatější profil, aby všichni odjížděli s pocitem dobře odvedené práce a dobrým pocitem.

Hodnocení našich účastníků

Libor: „Na Mallorce jsme na podzim poprvé, vždy jezdím na jaře. Velmi mě překvapilo teplé počasí a koupání v moři v tomto termínu bylo skvělé. Podzim je pro cyklistiku na Mallorce ideálním obdobím.“

Ivča: „Celý kemp jsme si strašně moc užila. Moc mě bavili ranní rozcvičky s Terezkou a vůbec to máte celé parádně zorganizované.“

Juraj:Na Mallorku jsem se vrátil po třech letech a jsem absolutně spokojen, jen moje kondice by mohla být lepší. Celá parta byl super a rozhodně se ještě vrátím. Děkuji celému týmu.

Veškerou fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT