Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Závěrečný kemp se rozloučil s jarní Mallorkou

Publikováno | Sdílet:

Závěrečný kemp se rozloučil s jarní Mallorkou

Mallorka, to je pohoda, sluníčko a spousty nevšedních zážitků! Projeďte se s námi na kole, zastavte se za odměnu na kafíčko, okuste španělský dortík a poznejte turistické klenoty Mallorky v prosluněnném ráji cyklistů! I takto může vypadat vaše sportovní cyklistická dovolená! Léto se kvapem blíží, závodní cyklistická sezóna je v plném proudu. Na Mallorce se nám tentokrát sešla speciální parta hostů, kteří se přijeli odreagovat od práce, najezdit první jarní kilometry, s cílem naučit se pod vedením zkušených trenérů základy správného tréninku a techniky na silničním kole v krásném prostředí.

Specialitou tohoto kempu byly vážení hosté Pavel Padrnos (účastník mnoha grant tour) a Radim Kořínek. Ve velké míře se zde sešla skupina lidí, kteří ví co od Mallorky čekat, ale i letos přijelo spousty natěšených nováčků, kteří se těšili, co je na našem kempu vše čeká. Ve velké míře se jedná spíše o rekreační sportovce, ale vše je uzpůsobeno tak, aby s námi dovolenou na kolech užili v plné míře se vším všudy, co k cyklistice patří.

Po několika rozhovorech jsme zjistili, že mnoho nováčků mělo obavy, jestli vše vydrží. Po té co první den absolvovali zátěžové testy, zjistili, že to myslíme vážně a odborně. Veškeré obavy opadly po první vyjížďce a my jsme mohli objevovat krásy ostrova v celé jeho míře včetně horských etap. Na každém jednotlivci je pak zvolení tempa, především v kopcích, jestli se bude závodit nebo se pojedu v pohodovém kochajícím se tempu.

Nemohli jsme také vynechat místní Mallorskou kulturu, jako jsou místní pomeranče, dortíky, kafé cortado a také místní restauraci Sa Farinera, která nabízí opravdový gastronomický zážitek, zejména pro milovníky masových pokrmů.

Veškeré fografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT