" />
Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Zpráva z kempu: Sedloňovský hrad pokořen!

Publikováno | Sdílet:

Zpráva z kempu:   Sedloňovský hrad pokořen!

 S cílem seznámit bajkové nadšence „Jak nejlépe se  připravit na nastávající sezónu" proběhl Jarní tréninkový kemp v Orlických horách. Pořádající Vojtěch Beran  All training.cz za asistence Martina Horáka vyzval od čtvrtka 16.4. do neděle 19.4. skupinu odvážných mtb rytířů a šlechtičen k dobytí  (penzionu) Hradu v Sedloňově

Ve čtvrtek po poledni nastalo mapování terénu a brzy začalo být jasné, že tato bitva rozhodně nebude procházkou růžovou zahradou a dle meteo předpovědi mělo být i hůř. A také bylo, je však nutno dodat, že právě  kluzký, náročný terén v malebném prostředí Orlických hor přispěl k vypilování techniky jezdců ve sjezdu, trénovala se jízda po schodech, přejezd brodů, lávek, došlo i na opravu defektu (těžko na cvičišti, lehko na ...), byla toho spousta, přesto zbyl čas i na nějaká ta panoramata.

Po večerech se seřizovaly posedy, měřily se laktáty a debatovalo se, jak se co nejlépe připravit na závod, co jíst, co pít a čeho se rozhodně vyvarovat.

Nově nabyté vědomosti a um otestoval nedělní „ostrý" test. Vpředvečer závodu proběhla ukázka mytí a seřízení kola, počasí se umoudřilo a vše se schylovalo k boji.

A v neděli to vypuklo. Hlavní stavitel tratě Martin Horák vytyčil trať jako lusk. Křivou a zelenou. Samá zatáčka, pravá, levá, místo na odpočívání žádné, změny rytmu v panenském lese a nakonec závěrečné dlouhé stoupání jako bonbónek. Okruh byl dlouhý cca 10 minut, mužiA jeli 5 kol, B 4, ženy 3 okruhy, vítězi se stali  Katarína Hranaiova, Pavel Losenský a Radek Svěntý, který se stal i celkovým vítězem .  Hrad byl dobyt.

Také i díky sponzorům, sílu dodaly těstoviny AGNESI,  kašičky KNUSPI, pily se džusy FRUCTAL, ionťáky X-IONT, futrály na nohy dodal ELEVEN, kterým děkujeme za vstřícnou pomoc všem zúčastněným.

Ke zdárnému průběhu kempu jistě přispěl i fakt, že kapacita v takřka rodinném prostředí penzionu Hrad byla omezená, přístup ke každému jedinci tak mohl být intenzivnější individuální přístup. V neposlední řadě se zde sešla se bezva skupina lidí a užilo se spousty zábavy a nabylo spousty vědomostí a zkušeností, které všichni jmenovaní využijí již v nejbližších startech.

Další akci  plánuje All training.cz  již v létě, případní zájemci se mohou přihlásit. Neváhejte, počet účastníků bude opět omezen. 

 

Všechny momentky z kempu najdete:

V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT