Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

KPŽ - klasická zastávka na bikemaratonu Drásal a první bedna pro Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Bikemaraton Drásal je nejstarší závod horských kol v České republice a tak je velmi důležité se na něj pečlivě připravit. Dále je to také kultovní akce, která nadchne milovníky jednostopých miláčků od opravdových profesionálů až po ryzí amatéry, konala se 25. Června a Alltraining.cz byl u toho. A rozhodně vám musíme říci, že na své si přišel opravdu každý, kdo má rád horskou cyklitidu ve všech formách.

Letošní ročník nesoucí název NOVA Bikemaraton Drásal. Na své si přijde opravdu každý od profesionálů až po „víkendové“ bikery. O tom svědčí už to, že dvě nejnáročnější štreky Trasa Trachea OBR Drásal (173km/5000m) a Trasa A (117km/ 3327m), která spadá pod mezinárodní cyklistickou organizaci UCI, Trasa B (58km/1700m) s účastí trenéra Vojtěcha Berana, který se hned při svém premiérovém startu dočkal podia a konkrétně 3. místa v své kategorii. Nejkratší a poslední trasa C (31km/950m).

Našeho projektu SuperBiker se tentokrát zúčastnil začínající biker Marek, který se po fotbalu začal věnovat cyklistice zejména horským kolům a jeho kariéra trvá teprve dva roky, tudíž naše odborné rady mu přišly velmi vhod, ať k dnešnímu závodu a především do budoucna. Marka jsme zasvětili do tajů cyklistiky, jak se patří, od rozehřátí organismu, přes optimální rozjetí na kole před závodem až po ideálně zvolenou taktiku při samotném závodě.

Po úspěšném absolvování závodu trenér Vojtěch Beran, rozebral s Markem jeho výkon a doporučil mu jak tělo následně zregenerovat a zatěžovat ho v následujících dnech.

Jako třešničku na dortu od nás Marek jako výhru obdržel náš chytrý dres, výživově dolňky od firmy Nutrend a 50% slevu na zátěžový test.

Jak to celé hodnotí sám účastník Marek: „Klukům velmi děkuji za cenné rady, které mě dali. Během závodu jsem se je snažil dodržovat a musím říct, že výkon byl mnohem stabilnější a závod jsem si velmi užil.“

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V HOLEŠOVĚ - TRANS BRDY 17. 7. 2022

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

  

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT