Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Velikonoce na Mallorce aneb cyklistický Kemp Classic I. (women classic)

Publikováno | Sdílet:

Třetí desti denní kemp opět doprovázelo krásné teplé a slunečné počasí. Na tomto turnusu se objevilo i několik zástupkyň něžného pohlaví, takže skupinka byla celistvá a nechyběla legrace. Za celkových 10 dní jsme najeli téměř 1000km, které se v sezoně neztratí a poslouží jako skvělý základ.

První večer proběhla uvítací beseda s předáním důležitých informací k následujícím dnům, společně jsme si připili na hladký a zdařilý chod kempu. Jako pozornost obdržel každý účastník balíček s výživou NUTREND a týmový dres LAWI.

Každé ráno se vydáváme na pláž probudit tělo komplexní rozcvičkou se zkušenou fyzioterapeutkou Terezou Beranovou, kdy se snažíme kompenzovat odjeté kilometry na kole a nastartovat pozitivně den. První tréninkový blok se odehrával převážně v rovinatých trasách na východu Mallorky, abychom si postupně zvykli na zátěž a získali první objemy. Vysvětlili jsme si jízdu v balíku, techniku šlapání a dokonce jsme si zaspurtovali. Na konci bloku absolvujeme i vrchol San Salvador, kde prověříme nohy, ale užijeme si nádherný výhled do okolí ostrova a příjemnou kávu. Během celého kempu je možné dopřát si masáž u šikovných masérů či fyzioterapii pod vedením Terezy Beranové , a pomoci tak svému tělu zregenerovat.

Další blok zahajujeme po odpočinkovém dni podle tréninkové koncepce Vojtěcha Berana a vydáváme se vstříc kopcovitějším etapám. Projeli jsme krásná místa jako Přístav SaCalobra,  městečko Andratx a první blok jsme zakončili ikonickou 207km dlouhou etapou Cap Formentor.

Večer jsme provedli slavnostní zakončení kempu a společně jsme pak usedli a sdíleli nevšední zážitky z posledních dní. Poslední odletový den jsme absolvovali jen krátké 3 hodinové vyjetí a rozloučili se s účastníky.

 Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT