Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Zablácený Super Biker v Oderské Mlýnici vybojoval třetí místo

Publikováno | Sdílet:

V sobotu 26. 9. 2020 se další závod ze seriálu Kolo pro život uskutečnil ve vzdálené Oderské Mlýnici, kde vždy panuje skvělá fanouškovská atmosféra.  Jinak tomu nebylo ani letos a náš Super Biker Radek Bělka si přijel tuto neopakovatelnou atmosféru vychutnat. I přes deštivé počasí si užil celý závodní den v profesionální péči tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz.

Mladý a nadějný závodník Radek Bělka se závodů Kolo pro život účastní pravidelně a vždy jezdí trasu C, kde se mu daří umístit do první dvacítky závodníků, na pódiové umístění však stále čeká. Ve studeném a deštivém počasí jsme Radka seznámili s tím, co ho během celého dne čeká. Nejprve si vyzvedl sportovní suplementy od našeho partnera, firmy Nutrend, která  nejen Super Bikerovi zajišťuje kvalitní přísun energie po celý průběh závodu. Díky radám od našich zkušených trenérů Vojtěcha Berana a Adama Ptáčníka věděl Radek přesně, po kterých suplementech a v jaké části trati  sáhnout. V tomto počasí bylo důležité udržet svaly a celé tělo v teple, takže po krátkém protažení následovalo rozjetí s intenzivními úseky, které připravili Radka na závodní tempo. Udržet svaly v teple pomohl i předstartovní masáž, po které už se odebral na samotný start závodu. 

Zablácený Radek dorazil do cíle na krásném třetím místě a s naším trenérem a metodikem Vojtěchem Beranem rozebrali jednotlivé etapy závodu na základě dat z cyklopočítače Garmin. Celý den zakončil na pódiu, a to hned dvakrát. Na stupni vítězů a jako Super Biker. A jak se mu tato role líbila? „Dnešní počasí nebylo pro závod ideální, ale pro mě to byl nejlepší závod vůbec. Díky radám a péči od celého týmu Alltraining jsem si přišel jako profesionál a mohl jsem se soustředit jen a jen na závod. Konečně se mi podařilo vybojovat pódiové umístění a to především díky Alltraining. Nedávno jsem s nimi byl na víkendovém kempu, kde jsem piloval techniku na MTB kole. Na všechny rady, které jsem během kempu i dneška dostal, jsem se během závodu zúročil, moc mi pomohli a děkuji za ně. Už se těším na měsíční trénink s Vojtou a doufám, že do konce seriálu se mi podaří získat ještě nějakou medaili.“

 

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V RALSKU 3. 10. 2020.

REGISTRACI DO SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT