Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mladý Superbiker si to v Berouně užil na maximum

Publikováno | Sdílet:

Další ze seriálu závodů Kola pro život proběhl v sobotu 18.7.2020 v Berouně, kdy se naším superbikerem stal mladý závodník David Vašíček. Ze začátku byl z péče celého týmu trošku rozpačitý, ale po chvilce si to začal užívat a byl rád, že los padl zrovna na něj.

Po úvodním seznámení s programem si s trenérem Adamem Ptáčníkem prošli nástrahy trasy a bylo Davidovi doporučeno, kdy doplnit energii v podobě výživy, kterou získal v rámci spolupráce od Nutrend. Po předzávodní energetické tyčince následovala krátká rozcvička pro zahřátí a rozhýbání svalů celého těla. Aby se David dostal do závodního tempa, vyrazil na rozjetí s naším trenérem asi na 40 minut, kde ho čekal i krátký rychlý úsek, aby se snáz dostal do závodního tempa. Před startem pak už proběhla jen krátká masáž, aby David předešel možným zraněním a dostal se do správné závodní atmosféry.

Po závodě byl David rád, že si s naším trenérem projel kousek trati a věděl, jak rozložit své síly při závodě. Díky zapůjčenému přístroji Garmin, mohli s Vojtěchem Beranem rozebrat závod kilometr po kilometru a zjistit, kde má Kuba nedostatky. Díky měsíčnímu online tréninku s Alltraining.cz se David může v závodech zlepšovat a připojit se k našemu mladému závodnímu týmu, který také sbírá zkušenosti na jednotlivých závodech. Celý den završil Kuba na podiu, kde byl vyhlášen jako Superbiker Alltraining.cz.

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V Brdech 25. 7. 2020.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT