Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Na KPŽ v Hustopečích se projekty Alltraining.cz SuperBiker a Traséři ukázali v plné své síle.

Publikováno | Sdílet:

Na KPŽ v Hustopečích se projekty Alltraining.cz SuperBiker a Traséři ukázali v plné své síle.

Ani na druhé zástavce Kola pro život Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO, které bylo na programu uplynulou poslední dubnovou sobotu 28. 4. 2018. Předpověď počasí byla velmi příznivá, a tak se čekal velký zájem o závod a odhady se vyplnily do puntíku, kdy mnoho účastníků využilo možnost prodlouženého víkendu stráveného na jižní Moravě. Naše projekty Super Biker a Traséři mohly zazářit v plné své kráse.

Super Biker

Tentokrát se našeho dnu profesionála a usmálo se štěstí na Martina, který je nadšeným amatérským cyklistou, především bikerem. Nejdříve jsem jako trenér seznámil s velkou porcí informací, co je třeba dělat a dodržovat před samotným závodem a během závodu. Martin poslouchal velmi pozorně a byl překvapen, jak obrovský vliv na výkon v samotném závodě mají věci, jako jsou výživa, samotná snídaně, spánek, rozjetí a dalších mnoho dalších věcí. Následně od nás dostal náš „chytrý“ dres, který také ubere několik sekund na trati :-)

Svůj den u nás začal rozcvičkou společně s naším týmem Alltraining.cz a dalšími příchozími. Po kvalitním rozcvičení a protažení jsme se šli rozjet na kolo před závodem. V rozjetí jsme nezapomněli nastartovat organismus kvalitním úsekem. Vše pod odborným dohledem trenéra. Potom už na Martina čekaly jen poslední rady před závodem a ještě jako bonus sportovní výživa od Nutrendu aby měl během závodu energii vždy na blízku.

Po samotném závodě jsem Marina vyzpovídal: „Velmi se mně hodily rady, především co se týče, správného rozvržení tempa na začátku závodu, cítil jsem, že v druhé půli závodu jsem měl dostatek sil. Dále jsem nezapomínal jíst a pít během závodu, a to hodnotím jako velmi cennou radu. Dále po vysvětlení všech možných věcí o tréninku, hodně přemýšlím o nějakém systematickém, abych se posunul zase o kus dál. Děkuji Alltrainingu za tuto možnost“.

Na úplný závěr Martin od nás obdržel poukaz a na měsíční online trénink v hodnotě 1490kc zdarma aby zjistil, jaké výhody má systematický trénink.

Traséři

Opět traséři naskočili do všech tří tras B, C, D (fitness jízda). Jako trasérka číslo 2 hodnotím tento závod, jako velmi náročný. Sice se jelo na jižní Moravě, ale profil trasy neměl moc rovinek, bylo spíše nahoru a dolu. Bylo velké horko a tak jsem rozdávala rady především o výživě a doplnění minerálů. Dále o optimální volbě převodů.


VYZKOUŠEJ I TY DEN PROFESIONÁLA A STAŇ SE SUPERBIKEREM A POZNEJ, JAKÉ TO JE, VÍCE INFORMACÍ A PŘIHLÁŠKY ZDE.  NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 12. 5. 2018 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V
MLADÉ BOLESLAVI.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, poradit s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

!!!ZAČÍNÁME VŽDY V 9:45 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE!!!

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT