Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super bikeři ve Znojmě se bavili a užívali si svůj VIP den profesionálů

Publikováno | Sdílet:

Nejoblíbenější závod ze seriálu Kolo pro život proběhl v sobotu 5.9.2020 ve Znojmě. Šťastně vylosovanými Super bikery se stali kamarádi Marek a Daniel, kteří si mohli vychutnat den v roli profesionála s podporou tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz. Od našich trenérů dostali rady ohledně předzávodní přípravy, profilu trasy nebo správného protažení. Díky spolupráci s firmou Nutrend měli zajištěnou i kvalitní výživu pro samotný cyklistický závod.

Pro oba Super bikery to byl první závod letošní sezony. Na Jižní Moravu si přijeli užít nejen závod ale i správnou moravskou atmosféru. Zpráva, že stráví den v roli Super bikera, je překvapila a nadchla. Na závod byli natěšení a tak dorazili s velkým předstihem. Už při seznámení bylo jasné, že si dnešní den chtějí užít naplno. Adam Ptáčník jim představil služby, které Alltraining.cz nabízí a poté se vydali ke stánku Nutrend pro suplementy. Ještě před závodem stihli doplnit energii v podobě sportovní výživy a poté následovaly rady v jakých místech je potřeba doplnit energii během závodu a po něm. Po krátkém protažení se vydali Super bikeři na rozjetí, aby byli připravení na závod. Během rozjetí nechyběly rady od našeho zkušeného trenéra ohledně techniky jízdy a profilu trati, která je specifická tím, že je ohromně rychlá a s malým převýšením, proto v rozjetí nechyběl intezivní úsek, který tělo nabudí a připraví na start. Naši Super bikeří se vydali na kratší trasu C o délce 33 km a 348 metrů převýšení. Před začátkem závodu si Super bikeři ještě vychutnali masáž a ve 12:30 už stáli připraveni na startu.

Do cíle přijížděl jeden zablácený závodník za druhým, jen Marek a Dan dorazili do cíle s úsměvem a jejich dresy v barvách Alltraining.cz byly beze skvrny, že prý se blátu vyhýbali. Celý závod zkonzultovali a vyhodnotili s naším trenérem a metodikem Vojtěchem Beranem. Celý den zakončili na podiu rozhovorem, který si můžete poslechnout v našem videu.

 

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVODY SERIÁLU KOLO PRO ŽIVOT 

REGISTRACI DO SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT