Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

13. zastávka Kola pro život v Mladé Boleslavi s místním SuperBikerem

Publikováno | Sdílet:

Tradiční a oblíbená destinace ve městě automobilů, dvě závodní trasy, pohodová Family jízda i Dětský sportovní den. To je ve zkratce Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO, která se uskuteční v sobotu 18. září coby třináctý díl seriálu Kolo pro život, který byl již dlouhou dobu přesunut na tento pozdější termín a ani tento tradiční závod jsme si s naším projektem SuperBiker nemohli nechat ujít.

Zářijová sobota patřila především závodění a poměřovaní sil na tratích B a C. Dlouhá trasa B (53 km) odstartovala tradičně od zákaznického centra automobilky, odkud cyklisty vedla přes Bukovno, Hrdlořezský důl, zříceninu hradu Zvířetice a podél Jizery do cíle. Start kratšího 31kilometrového okruhu (trasa C) byl v zázemí závodu na Krásné louce.

SUPERBIKER 

Náš poslední šťastlivec letošního roku Petr, který je již osmým rokem amatérským závodníkem a je přímo rodákem z Mladé Boleslavi, zná tedy místní prostředí velmi dobře. Kolo pro život objíždí pravidelně a tím pádem naše centrum zná a už s námi absolvoval několik předzávodních příprav.  Nyní se něho usmálo štěstí a mohl si vychutnat sám den profesionála jako SuperBiker. Jaký rozdíl to pro Petra bylo? Jednoduché, od příjezdu na závody se v podstatě pak nemusel o nic starat. Ve stánku tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz na něj čekal osobní trenér Adam Ptáčník, se kterým mohl vše probrat a dozvědět se mnoho užitečných věcí ohledně výživy, tréninku či technických věcí týkající se cyklistiky a kola samotného.

Společně prošli vhodnou taktiku na rychlý sobotní závod. Oblékl se do připraveného závodního chytrého dresu od firmy Lawi a kapsy naplnil sportovní výživou Nutrend. Poté se s celým závodním týmem Alltraining.cz rozcvičil a připravil svůj organismus při vedeném rozjetí.

Do závodu tak Petr šel dle svých slov připravený jako nikdy. A závod si opravdu užil. Zbytek dne pak trávil v zázemí stanu společně se členy závodního týmu. S přátelskou partou si vyměnil své dojmy ze závodu. Jako hlavní cenu obdržel Petr od trenéra Vojtěcha Berana měsíc online tréninkového vedení zdarma. Společně tak nastaví spolupráci, která může Petra přivést k ještě lepším výkonům. Na závěr nemohlo chybět vyhlášené na velkém podiu.

Výsledky týmu Alltraining.cz v Mladé Boleslavi 18.9.2021

Trasa B
Bělka Radek 9./54. (muži 17-29)

Gesler Martin 17./68. (muži 40-49)

Šíma Robert 39./135. (muži 40-49)

Čebiš Vladislav 66./206. (muži 40-49)

Bačovský Martin 72./216 (ženy 40-49)

Trasa C
Ptáčník Adam 5./29. (muži 30-39)

Smetanová Lucie 4./13. (ženy 17-29)

Beranová Tereza 1./2. (ženy 30-39)

 

Do našeho projektu se může přihlásit úplně každý, kdo se zúčastní jakéhokoliv závodu v rámci seriálu Kolo pro život.

Jsme rádi, když naše rady pomůžou a vedou k lepším výsledkům, těšíme na další spolupráci!

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT