Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining.cz v Chuchli Super Bikerům pomohl poprat se s vedrem

Publikováno | Sdílet:

Alltraining.cz v Chuchli Super Bikerům pomohl poprat se s vedrem

Závod Praha-Karštejn byl jako každé rok obsazen obrovským počtem závodníků. V dresech Super Bikerů se v tradiční oranžové tentokrát předvedli hned čtyři závodníci. Dvě dámy, Elizabeth Ungermanová a Nikol Šabáková se přijeli poprat z kratší 38 km dlouhým závodem a dva pánové. Radek se vydal na delší trasu, Ondra zvolil také kratší distanci.

Ke stánku bikeři dorazili s předstihem a dobrou náladou. Každý z nich dostal dres Super Bikera jako dárek, čímž byla čtveřic příjemně potěšena. Úvodem se všichni seznámili se s programem dne, jejich kola se hned dostala do rukou mechanika, který je dal do pucu. Připevněn byl důležitý pomocník v podobě GPS cyklocomputeru Garmin a následovala pauza pro malou energetickou svačinu, která 2.5 hodiny před výkonem plně energeticky nasytila tělo cyklistů.

Na minutu přesně se opět všichni sešli tentokrát pohromadě i se zkušeným trenérem Vojtou Beranem. Dozvěděli se od něj, jak nastartovat své tělo před startem závodu, něco o profilu tratí a především o doplňování tekutin, které bylo v sobotním pařáku nezbytnou nutností. Teploty dosahovaly skoro k 40 stupňům, tak bylo důležité správně tělo zavodnit a energicky s předstihem zásobit.



Následovalo rozcvičení spolu s ostatními z teamu Alltraining.cz. V Chuchli se sešli v rekordním počtu. Hned jak byly svaly správně protaženy, následovala pohotovostní masáž od naší výborné masérky Báry a celý team Alltraining.cz pod vedením trenéra  i s našimi čtyřmi Super Bikery vyrazil na společné rozjetí před samotným závodem. Po rozjetí zbývá čas jen na doladění nezbytností a opětovné doplnění tekutin.

A byl tu start. Všichni byli dobře rozhřátí, a tak dobře snášeli rychlý těžký start. Radek i Ondra se přes parné a horké počasí na závod velice těšili. Striktně se drželi radami, které jim Vojta a celý team Alltraining.cz předal a podle jejich slov se vyplatilo pravidelně s předstihem doplňovat tekutiny i energii, které měli po celý závod najednou dostatek. Po dojezdu oba shodně řekli, že se těší na systematický trénink s Vojtou. Ten od Alltraining.cz dostali jako dárek, a co nevidět se do toho vrhnou.  Láká je prý, že je povede v jejich sportování stejný trenér, který vede Kristiána Hynka, Václava  Ježka, Honzu Strože či mladého talentovaného juniora Jana Vastla.

Nikola stejně jako všichni ostatní účastníci dorazila po náročném závodě s nezvykle teplým počasím do cíle vyčerpaná.  Byla ale spokojená, jak s výsledkem závodu, tak i s péčí celého teamu Alltraining.cz. Jako všichni ostatní si vážila rad do závodu a pokud možno se je snažila dodržovat. Odměnou je jí tréninkový srpnový kemp, kde zapracuje na fyzičce a nezbytné technice.

Elizabeth jako nejmladší účastnice teamu Super Biker, závod dokončila velice úspěšně. Získala totiž v kategorii kadetky krásné 2. Místo! Závodem byla proto nadšená.

Všichni čtyři Super bikeři se po závodě na rozdíl od většiny ostatních bikerů, jeli volně vyšlapat, aby pomohli rychlému odplavení kyseliny mléčné ze svalů, dali si regenerační drink, a až poté je čekalo vyhodnocení výkonu, kde s trenérem Vojtou Beranem probrali chyby a dotazy z uplynulého těžkého závodu.



Vojta jednotlivě zhodnotil, jak si v závodě stáli fyzicky a jak vypadal jejich výkon, odůvodnil chybky na trati, kterých se závodníci dopustili, a upozornil všechny, na co si v následujících závodech a tréninku dát největší pozor.

Závěr byl pro Super Bikery odměnou. Všichni byli vyhlášeni na pódiu a vychutnali si tak pocit uznání a vítězství z dobrého výkonu. Hlavní dárek  - měsíc tréninku zdarma, který na každého čekal, všechny potěšil a hned jeden přes druhého slibovali, že se do toho hned pustí. 

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na ZADOVĚ na Šumavském MTB maratonu České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

 Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  3. 8. na Zadově, na Šumavském MTB maratonu České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 2. 8. 2013

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.


Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

 Váháte kam na letní dovolenou? 

Vyrazte s Alltraining.cz koncem srpna na letní MTB kemp na Horskou Kvildu! Program máme připraven jak pro „hltače“ kilometrů, nadšené cyklisty a cyklistky a nově I PRO CELOU RODINU!

POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTAVíce ZDE

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT