Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining.cz zářil po celé Evropě skvělými výkony!

Publikováno | Sdílet:

Alltraining.cz zářil po celé Evropě skvělými výkony!

Svěřenci trenéra Vojtěcha Berana opět zúročili své chytře natrénované kilometry a prosadili se na mezinárodních závodech po celé Evropě. Tereza Trefná zvítězila na UAC Dobrovice, Zuzana Neckářová obsadila 5.místo v etapě na Tour de Feminin a Vojtěch Beran dojel 5. Salzkammergut trophy.



 

Tereza Trefná zvítězila na Velké ceně Lawi sport v Dobrovici!

Naše svěřenkyně z tréninkového centra Alltraining.cz vybojovala na českých silnicích další etapový vavřín. Tereze se podařilo zvítězit na těžkém silničním závodě UAC na Velké ceně LAWI sport Dobrovice, kde na trati čekala i nelehká pavé část.



Nechala za sebou velké množství kvalitních českých cyklistů a ukázala všem, že bez systematického tréninku to nejde a jako jediná žena vydržela ve skupině rychle jedoucích mužů. Druhé místo mezi ženami vybojovala s velkým odstupem Michaela Procházková (Symbiocycling), třetí dojela Krejčíková Katarina (Lokomotiva Nynburg).



Zuzana Neckářová zazářila na Tour de Feminin!

Za výběr české republiky startovala svěřenkyně trenéra Vojtěcha Berana z Alltraining.cz Zuzana Neckářová na závodě světového poháru žen Tour de Feminin, kde obsadila 15.místo v absolutním pořadí. V etapách pomáhala Zuzka s ostatními kolegyněmi z výběru české republiky celkově druhé Martině Sáblikové kontrolovat její pozici v absolutním pořadí.

Ve čtvrté etapě Zuzka jako jediná z Češek udržela krok s čelem závodu a podařilo se ji díky chytrému tréninku zvítězit na poslední vrchařské prémii a ještě obsadit výtečné  5.místo v etapě, kde ve spurtu nestačila na vítěznou Holanďanku Spoor.

Sama Zuzka 4.etapu okomentovala takto: „Jako tým jsme měly za úkol hlídat, aby nikdo z holek, které by mohly ohrozit Martinu, neodjel. Když se odtrhla tahle malá skupina, jela jsem v ní vzadu, tempo určovaly dvě Nizozemky. Zkusila jsem pak zabojovat na vrchařských prémiích, jednou to vyšlo“.

Výsledky:

1.WALLE Brianna (USA), 2. SÁBLÍKOVÁ Martina (CZE) 3. KOEDOODER Vera (NED)… NECKÁŘOVÁ Zuzana 15., SVOBODOVÁ Jana 20., ŠMÍDOVÁ Anna 21., HAVLÍKOVÁ Pavla 30., RŮŽIČKOVÁ Martina 37., ZDRÁHALOVÁ Nikol 42.

Vojtěch Beran vybojoval na mistrovství Evropy v MTB maratonu masters 5. Místo ve své kategorii!

Zkušený trenér a závodník v jedné osobě Vojtěch Beran se zúčastnil velmi těžkého závodu v okolí Rakouského Obertauernu. Nejprve byl pozván jako odborný trenér na slavnostní prohlídku centra vrcholového sportu v Halfsttatu,



kde s bývalým vynikajícím závodníkem Andreasem Holzingerem prošli novou Bike Arenu v Obertaunu a domluvili další přínosnou spolupráci v Halfsttatskem centru pro zlepšení a zkvalitnění přípravy všech svěřenců tréninkového centra Alltraining.cz. Průvodcem byl čechorakušan z Flachau Jaroslav Kohout, který nás provedl po všech krásách zdejší přírody.



Salzkammergut trophy bylo letos Mistrovstvím Evropy masters v MTB maratonu a Vojta na něm předvedl více než pěkný výsledek. Vítězem na trati dlouhé 119,5km s převýšením 3848m se stal Reeh Jiří (Pitstop.cz UVEX) a Vojta vybojoval v nabité konkurenci 20.místo v absolutním pořadí a 5.místo ve své věkové kategorii. Díky svým zkušenostem těsně porazil Italského závodníka Dal Bo Lucu (Miane Bike Team).

Výsledky:

1.Reeh Jiří (CZE - Pitstop.cz UVEX), 2.Baumann Sven (GER – Wolverine Racing), 3.Corsetti Nicola (ITA – A.S.D Team Errepi Lee Cougan)… 5.BERAN Vojtěch (CZE – Alltraining.cz)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT