Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

BITVA o jarní tréninkový kemp na Mallorce s ČT Sport na vrchol a Alltraining.cz zahájena!

Publikováno | Sdílet:

BITVA o jarní tréninkový kemp na Mallorce s ČT Sport na vrchol a Alltraining.cz zahájena!

Tento víkend v Praze právě odstartovalo tréninkové centrum Alltraining.cz s naším trenérem Vojtěchem Beranem, který na každém závodě s ČT Sport na Vrchol bude mentorovat cyklisty přímo na trati, ale také diváky ČT sport prostřednictvím poradenských okének.

První díl se uskutečnil v Praze na Zličíně, kde se sešlo prvních sto bikerů, kteří chtěli poměřit své síly a dostat se do kempu techniky, kde se přiučí tajům cyklistiky a také zabojovat o hlavní cenu v podobě desetidenního tréninkového kempu na Mallorce s profesionály z Alltraining.cz týmu.

Na to, že se jedná o závod pro širokou veřejnost, museli závodníci prokázat technickou zručnost, kterou jim Vojta Beran pomáhal nacvičovat při samotné trase. Na celém seriálu je patrné, že jde zejména o televizní pořad, a proto se zde odbyla i premiéra před kamerami. Vojta okem odborníka popsal televizním divákům, jak si mají nastavit své kolo, tak aby na něm seděli správně a cítili se pohodlně, jak se pohybovat při jízdě z kopce a do kopce a na kole správně šlapat. A jak svůj stroj i na samotný závod připravit.

Celý závod provázela příjemná atmosféra, sešlo se zde i mnoho závodníků z řad tréninkového centra Alltraining.cz, kteří převedli skvělé výkony a pařili k předním jezdcům startovního pole.

V sobotu nás výborně reprezentoval náš svěřenec Petr Vinický, který ve velkém finále skončil čtvrtý, a to i přesto, že se jedná zejména o atleta, který se pravidelně účastní překážkového závodu Sparťan race. Po závodě si Petr pochvaloval především, to, že si s ním „Vojta projel celou trasu a poradil, jak zvládnout náročnější úseky“.


V neděli se ve skvělé formě předvedli Martin Čapek a Petr Skůček, kteří vyhráli své čtvrtfinálové jízdy, a nepřekvapilo nás, že se probojovali až do velkého finále. Martin svou závěrečnou jízdu proměnil ve vítěznou a Petr se taky nezahanbil a skončil třetí. Ceny jim na stupních vítězů předával jejich trenér Vojtěch Beran, kde mu Martin poděkoval zavýborné rady, které mu dopomohly k vítězství.

Příští týden se těšíme, že se opět setkáme s našimi členy při dalším dílu ve Františkových Lázních, kde nás v podhůří Krušných hor zřejmě čeká krásná trasa. Vezměte si proto svůj chytrý dres a přijďte nás podpořit na závody, kde si můžete zábavně poměřit síly s ostatními bikery! Budeme se těšit!




MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT