Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chladné počasí, dobré rozjetí a výborný výkon na závěr!

Publikováno | Sdílet:

Chladné počasí, dobré rozjetí a výborný výkon na závěr!

Další díl seriálu Kolo pro život se jel u Liberce pod názvem Ještěd Tour Kooperativy. Jak je zvykem a nedílnou součástí závodů, nechyběli ani vylosovaní Super Bikeři. Na start sobotního závodu se postavila hned šestice natěšených cyklistů, kteří se těšili na servis a rady od Alltraining.cz. Petr Korbička, Josef Šilhavý, Ivo Růžička, Jan Studený, Martin Petrnoušek a Stanislava Hošková se vydali dobývat Ještěd jako Super Bikeři.

V deset hodin se všichni sešli u stánku Alltraining.cz, s dobrou náladou a chutí se poprat s těžkou tratí, která na ně čekala. Chladné počasí, vítr, bláto a občasný déšť na 56km trati s převýšením 2155m si už žádá pořádnou dávku odvahy a hlavně i pečlivou přípravu.

Rozcvička, předstartovní masáž, rozjetí, příprava a konzultace správného stravování při závodě to všechno se nesmí podcenit, a proto již od ranních hodin zahájili naši Super Bikeři přípravu pod taktovkou trenéra Vojtěcha Berana a jeho týmu. Obzvláště rozjetí a zahřátí organismu se v sychravém počasí nesmí brát na lehkou váhu a tak bylo i kousek delší a náročnější než v teplých předchozích závodech.

Spolu se Super Bikery, vyrazilo na společné rozjetí se přidala i celá řada běžných cyklistů. Nejprve se celá skupina v klidu  rozjelia po asfaltovém okruhu a pak si všichni hned dvakrát projeli terénní část závodu. Seznámili se nejen s dojezdem, kde je ve finishi již nic nepřekvapí, ale i s kluzkými kořeny, blátíčkem a kameny, které byly po dlouhé době opět mokré a zrádné.  Klouzavý terén nás tento rok v seriálu ve větší míře potkal poprvé, při závodě prověřil všechny a po stránce techniky byl velmi přínosný. Všichni Super Bikeři v cíli vzpomínali s úsměvem na klouzavé zážitky z trati, které jim okořenily náročná stoupání.

Závod byl těžký a ani počasí nebylo úplně nakloněné cyklistice. Jako první do cíle dorazil Petr Korbička. Obsadil krásné 152. Místo. V cíli řekl, že byl spokojen a na trati nechal maximum a všechny síly, co v něm byly.



Do první poloviny startovního pole se vešli ještě Josef Šilhavý a Ivo Růžička, kteří si dobře rozvrhli tempo a závod si dlejejich slov užili, se vším všudy. Jan Studený a Martin Petrnoušek obsadili také pěkná místa a se svými výkony byli spokojeni. Shodli, že jim velmi pomohlo intenzivnější rozjetí, které před tím spíše opomíjeli a jen tak před startem volně projeli.

Nejvíce se blýskla naše jediná Super Bikerka Stanislava Hošková, která si pochvalovala rady a přípravu na závod. Stáně maximální tréninková péče dopomohla na krátké 32km trati, ke krásnému 3. Místu v kategorii. My ji za to moc gratulujeme, protože s cyklistikou teprve začíná a na Ještědu jela i poprvé na horském kole!!

Celý den byl zakončen vyhlášením na stupních vítězů a všech šest Super Bikerů, na nich stálo právem, za to jak se dokázali poprat s jednou z nejnáročnějších tras celého seriálu Kola pro život.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším skvělým výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Karlových Varech jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 18. 8. v Karlových Varech budou vylosováni Super Bikeři 16. 8. 2012

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.


Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.
Začínáme vždy v 10:20 u našeho stánku v prostranství cíle.

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NÁŠÍ FOTOGALERII

Těší se na Vás Team Super Biker.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT