Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři a SuperBiker od Alltraining.cz provedli cyklisty po březích přehrady Orlík

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři a SuperBiker od Alltraining.cz provedli cyklisty po březích přehrady Orlík

Na rychlé, ale technicky náročné trati na Orlíku jsme již nějaký ten ročník nezažili suchou trať. Dalo by se tak říct, že bahno je s tamní tratí již zarytě spojené. S tím souvisí i fakt, že technická trať se tak stává ještě náročnější. A právě proto jsou zde naši všudypřítomní Chytří traséři od rehabilitačního a tréninkového centra Alltraining.cz.

Rychlý start, krátká prudká stoupání a technické sjezdy a především dvouokruhový formát závodu. Přesně tím je Orlík Tour Kooperativy naprosto charakteristický. Možná i fakt, že se v polovině projíždí zázemím závodu, kde čekají davy fanoušku, žene závodníky do vysokých výkonů a následnému přepálení začátku. Naši Chytří traséři jsou tu však vždy pro vás, aby ukázali, jaké je správné tempo pokud chcete dosáhnout svého vysněného cíle. Navíc nabízí i bezpečný průjezd těmi nejtechničtějšími pasážemi, jež byly na Orlíku plné kluzkého kamení.

Protože si garant celého projektu a trenér mnohých profesionálních sportovců Vojtěch Beran dává na výběru hrdinů v oranžovém opravdu záležet a vždy sahá do řad bývalých, nebo stále aktivních závodníků, jež navíc ještě podstoupí školení metodikou tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz, můžete se na jejich jízdní projev vždy spolehnout a věřit každé radě, kterou vám přímo na trati udělí.

Trasér číslo 3 nám navíc poskytl velmi zajímavou příhodu přímo z trati:,,Zhruba po prvních pěti kilometrech, když se tempo ustálilo a pomalu se začaly utvářet skupinky jsem přijel k urostlému závodníkovi, kterému již z helmy koukala větvička s listím a její část ho plácala do tváře. Na delší rovině se mi podařilo onu větvičku vypáčit a on poděkoval. Hned mi doplnil, že už stihl třikrát spadnout, že vlastně vůbec není cyklista a je to jeho první závod. Na to, že nejsi cyklista, jedeš slušný tempo povídám. A on okamžitě a téměř bez zadýchání odpovídá, že je bývalý rychlostní bruslař a fyzička mu nedělá problém, ale technika s řídítky je mu cizí. Vzal jsem ho tedy do háku a dobrých deset kilometrů mu hlásil, kdy je dobré brzdit, kudy se nadjíždí zatáčky, kdy se řadí a vše co k technice patří. Patnáct kilometrů před cílem mi poděkoval a já mu řekl, ať zkusí vydat maximum úsilí a dojet si pro lepší umístění. Po závodu si mě našel a poděkoval mi za rychlokurz, který mu dle jeho slov zachránil život.

SuperBiker zažil na Orlíku velké překvapení

Za normální situace se zástupci tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz sejdou ve smluvený čas s vylosovaným Superbikerem a postarají se mu o ten nejlepší závodní den v jeho životě, ale co dělat když vylosovaný šťastlivec z nějakého důvodu vůbec nepřijede? To si snad máme nechat všechny ty úžasné ceny, dárky a hlavně rady pro sebe? Ani náhodou! Naše trio Chytrých trasérů okamžitě vyrazilo takzvaně na plac, aby našlo nejvhodnějšího Superbikera.

   

Tímto velmi překvapeným šťastlivcem byl Honza Ševinský. Radost nikterak neskrýval a našim službám se hned od začátku plně odevzdal. S trenéry našeho centra se dali do volení správné taktiky jízdy i doplňování energie pomocí sportovní výživy Nutrend. Následně s celým týmem Alltraining.cz Lawi Team absolvoval úvodní strečink a rozjetí, do kterého vůbec poprvé v životě zakomponoval i krátké intervaly, jež tělo dokonale připraví maximální výkon.

I hned po závodě se přijel do stánku pochlubit se svým výkonem. S radostí nám ukazoval tepovku blikající na displeji zapůjčeného Garminu Edge 520 a říkal, že si s radostí udělá zátěžový test, aby věděl, co mu přístroj vlastně ukazuje. Vzhledem k tomu, že se na velkém podiu dozvěděl, že mu takto snadno spadl do klína i měsíc online tréninkového vedení od profesionálního trenéra Vojtěcha Berana je tento počin velmi kvitovaný. Možná i díky tomu ho uvidíme již brzy na dalších závodech největšího seriálu horských kol Kolo pro život.

REGISTRACE DO SOUTĚŽE SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 11. 6. 2016  KPŽ Ještěd Tour Kooperativy budou Super Bikeři losováni 10. 6. 2016.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT