Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří Traséři a Trasérka Alltraining.cz opět pomohli spoustě cyklistům!

Publikováno | Sdílet:

Chytří Traséři a Trasérka Alltraining.cz opět pomohli spoustě cyklistům!

Chytří Traséři a prvně i zkušená reprezentantka v silniční cyklistice Tereza Beranová předávala své zkušenosti jako Chytrá Trasérka.  Svůj VIP den si užil i náš Super Biker Honza, který prvně okusil i přípravu pod vedením trenérů tréninkového centra Alltraining.cz a závod na Ještědu si tak užil naplno.

První opravdu letní závody se uskutečnily tuto sobotu v Liberci. Areál byl tradičně umístěn pod dominantou kraje Ještědem, který tentokrát nevrhal dostatečný stín. O vysoké teploty rozhodně nebyla nouze, a proto rady trenérů všem nadšeným cyklistům přišly vhod a pomohly od základních chyb hned v úvodu dne.

Od ranních hodin to kolem stánku Alltraining.cz zářilo skvělou náladou. Šéftrenér Vojtěch Beran konzultoval se závodníky, druhý trenér Martin Řehák probíral taktiku závodu se Super Bikerem a připravoval jej na těžký závod, který měl za úkol prověřit jak fyzickou, tak technickou připravenost všech bikerů na startu.  Naši tři traséři dělali jako vždy skvělou show a tak se u oranžového stánku rozdávalo spousty užitečných rad do závodu.

Protentokrát byli  Chytří Traséři posílení všem známou Terkou Beranovou, která se rozhodla právě pro tento závod předat své závodní zkušenosti v roli Chytré Trasérky na kratší ,,céčkové,, trati. A jakožto pověstná perla mezi trním tak dodala našemu projektu nový rozměr jak po odborné, tak  i po vizuální stránce a řada závodníků byla překvapena, jak i trasérka pomůže, poradí a namotivuje k lepšímu výkonu.

Liberecký závod vždy patřil mezi nejtěžší závody v celé sérii a vysoké teploty ho mohly jen ztížit. A právě proto jsou tu naši Chytří traséři, kteří díky svým závodním zkušenostem dokáží na trati poradit nejen s někdy obtížnou technikou jízdy, ale i s tím, jak se s takovým teplem ve vysokém sportovním tempu vypořádat. Přímo na trati tak dohlížejí kromě jiného na pitný i energetický režim každého cyklisty, který se k nim přidal a chtěl si nechat správně poradit.

 Tento dohled započal už u našeho stánku při tradiční rozcvičce, jež probíhá vždy od 10 hodin a je přístupná pro celou širokou veřejnost. Při ní byly všem doporučeny především iontové nápoje a tyčky od firmy Nutrend, které velmi dobře dokáží držet tělo dostatečně nabuzené. A jak bylo řečeno samotnými účastníky závodu. Když dá závodník na rady traséra, může se celý den užít zase o něco více a splnit si i lépe své stanovené výkonnostní sny. Kdo se pak chce i zdokonalit v technice, doporučují všem novou Alltraining školu techniky, jejíž nejbližší díl je v červenci v jizerských horách (Letní školy techniky MTB v Jizerských horách)


Jako vždy byl i pro Liberecký závod vylosován jeden šťastlivec, všem známý hlavně jako SuperBiker. V sobotu se jím stal mladý sympaťák Honza Bartůněk. Hned od prvního kontaktu bylo znát, že má Honza z výhry opravdu radost a říkal, že se na závod těší hned o něco více.

S trenéry z tréninkového centra Alltraining.cz se sešel poprvé v den závodu u týmového stánku, kde na něj už čekalo připravené startovní číslo, výživa od firmy Nutrend, GPS cyklocomputer Garmin a speciální dres… To vše ho hodně potěšilo.  Honza se převlékl do svého superbikerského dresu a poté začala porada s trenérem Martinem Řehákem. Ten mu poradil jak je potřeba před závodem i v průběhu jíst, jak se rozcvičit a rozjet a v neposlední řadě jak takticky postupovat v samotném závodě.

K tomu všemu patří i rychlá kontrola technického stavu závodního stroje a případná korekce správného nahuštěný pneumatik. Honza se pod naším vedením na závod rozjel,  a s přáním potřebného štěstí od trenéra Vojty Berana se vydal na start změřit své síly s ostatními závodníky.

Po závodě byl Honza i přes drobné problémy se zmiňovaným teplem stále dobře naladěný a hrdě si šel převzít své ceny při vyhlášení vítězů na velké pódium. S Honzou se brzy uvidíme na naší pobočce při plánování jeho měsíčního tréninku, který byl jedním z hlavních dárků. Již teď se Honza těší, že ho systematický trénink posune kupředu a všechny slabiny bude moci hned odstraňovat od úvodního zátěžového testu, který odhalí aktuální stav kondice a pomůže určit přesné tréninkové zóny pro trénink.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit v seriálu Kolo pro život jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se už nyní na Alltraining.cz. 

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!


Pro závod 20. 6. 2015  Orlík Tour Kooperativy budou vylosováni Super Bikeři 18. 6. 2015.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT