Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři Alltraining.cz pomáhali i v Chrudimi

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři Alltraining.cz pomáhali i v Chrudimi

Chytří traséři a projekt Super Biker od Alltraining.cz nemohl chybět ani na KPŽ v Chrudimi. Svůj den profesionála si Tomáš vychutnal plnými doušky i se svým synem. Po komplexním seznámení s naším tréninkovým a rehabilitačním centrem se klukům vše natolik zalíbilo, že se s námi vrhnou oba do trénování a těší se i na poslední kemp techniky v letošním roce v Koutech, kde se ujistí ve své technice a zbaví strachu ze sjezdů.

Jako již tradičně, se  náš vyvolený Super Bikerstará jen o svůj výkon v závodě. Všechny věci za něj zařídíme my a ještě spoustu dalších benefitů, které od nás dostal, aby si všechno užil a zjistil, jaké to je být na jeden den profesionálem. Po úvodním seznámení a základními informacemi od trenéra Vojtěcha Berana, obdržel  Tomáš dárkový dres, Garmina 520 pro sledování jeho výkonu a následnou analýzu po závodě a nezbytnou sportovní výživu, bez které nejde tak dlouhý závod dobře dokončit.

Následovala rozcvička pro zahřátí organismu a společné rozjetí pod vedením trenérů. Cílem rozjetí před závodem bylo projít si uskalí trati, připravit tělo na intenzivní zátěž a seznámí se startem a dojezdem do cíle. Ty jsou právě v Chrudimi specifické a dá se zde hodně ztratit. 

Závod v Chrudimi byl velmi dlouhý, a proto bylo velmi důležité se kvalitně připravit. Nevynechali jsme ani náročný sjezd hned po startu, kde jsme se zaměřili na správnou techniku jízdy a pomohli všem, kdo se báli při rozjetí pustit z náměstí přímo dolů. U našeho stánku proběhly poslední rady všem zúčastněným. Trenér Vojtěch Beran upozornil na správnou volbu převodu, doplnění energie a rozložení sil pro dlouhý závod. Super Biker Tomáš dostal předstartovní masáž a už nezbývalo nic jiného než mu popřát hodně štěstí!

Dílky našim radám si Tomáš užil svůj první závod sezóny a když vyskočil na podium pro předání cen, kvitoval, jak mu celý komplex rad výrazně pomohl od mýtů, které měl stereotipně zažité a společné rozjetí s tréninkovým centrem Alltraining.cz doporučuje každému., kdo si chce závod užit naplno.

 

A co Chytří traséři?

 Trasér Matěj v Chrudimi pomáhal všem zejména v úvodu na závodu překonat strach a obavy sjezdu schodů a výrazná pomoc proběhla na záludných brodech, kde řadě účastníkům doporučil absolvovat náš kemp techniky, kde si všechny situace, včetně početných kořenových pasáží a prudkých sjezdů rychle osvojí a jejich jízda bude pak výrazně bezpečnější a rychlejší.

Trasér Kamil dodává, že je třeba dodržovat stále doplnění energie a každých 30-40 minut, dle rad trenéru je třeba přijímat energii.. Pak předejdete v závěru závodu vyčerpání svalového glykogenu a tím i rychlému nástupu křečí.

Traséři a tréninkové centrum Alltraining jsme tu pro vás, využívejte chytrých  rad a užívejte si závod naplno. Dodává trenér Vojtěch Beran

 

ZKUSTE ŠTEŠTÍ SE STÁT I VY SUPER BIKEREM!! PRO ZÁVOD 2. 9. 2017 PLZEŇZSKÁ MTB 50 SE JIŽ MUŽETE

REGISTROVAT NA NÍŽE UVEDENÉM LINKU. ZKUSTE ŠTĚSTÍ I VY!

REGISTRACE ZDE 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT