Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři Alltraining.cz pomohli všem lehce zdolat bláto, horko a rychlou trať!

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři Alltraining.cz pomohli všem lehce zdolat bláto, horko a rychlou trať!

Praha Karlštejn tour patří k absolutně, co se závodníků týče, nejpočetnějším závodům. Jinak tomu nebylo ani letos, a proto měli naši Chytří traséři o ,,klientelu,, dobře postaráno. Když se všichni vyrazili usídlit do svých přiřazených startovních bloků, traséři se postavili všem dobře na oči hned vedle první padesátky startujících.

Krátká rozprava mezi moderátorem a trasérem číslo jedna, který připomněl časy, které při jejich následování garantují. Výstřel. A je odstartováno. Stovky závodníků míří k první zatáčce. Oba traséři se plynule vmísí mezi ně a závod tak začal i pro ně. A práce jim tu začíná velice brzo. První poměrně těžká zatáčka přichází již po cca 200 metrech. Nadjet si, včas podřadit, začít šlapat.

Přesně tak zněly první rady hned několik vteřin po startu. Možná se to nezdá, ale tyto rady jsou pro pražský závod klíčové, protože na první zatáčky navazuje velmi dlouhá rovina, kde si můžete odpočinout jen schováni ve skupině, a ta vám tedy prostě nesmí  v žádném případě ujet.

Cesta k prvnímu kopci, kde hrozí roztrhání skupiny, měří minimálně 3 km. A tyhle první kilometry můžete strávit buď schováni v závětří velké skupiny, nebo naopak takzvaně na větru a zbytečně tak plýtvat silami hned v úvodu závodu. Celá trať je spíše rovinatá, a proto mnoho závodníků využívalo naše traséry k překonání dlouhých a táhlých úseků po loukách a polích, kde jeli dokonalé plynulé tempo a hlavně nevyžadují střídání.

Další cenné rady poskytli i v samotném závěru závodu, kde jsou obávané schody. A dle jejich slov právě zde mělo překvapivě mnoho závodníků velké rezervy. Dle slov traséra číslo jedna se právě na schodech ukázaly největší technické rezervy všech závodníků. Když se na nich udělal dlouhý špalír tlačících závodníků cca 200 metrů dlouhý úsek se tak natáhl až na několik minut místo toho aby se jednalo o záležitost několika vteřin. Pokud by měl kdokoli zájem o zdokonalení se právě v těchto pasážích doporučujeme naší školu MTB techniky, jež vás do těchto situací dokonale připraví.


Super Biker Radek si užil parádní den!

Jako na každém závodě seriálu Kola pro život má tým Alltraining.cz důležitý úkol, a to připravit skvělý zážitek pro jednoho vyvoleného, jež se registruje do programu známým pod názvem Super Biker. Pro sobotní závod jím byl pravidelný účastník závodů Radek Ledecký.

Usměvavý a sympatický Radek se tuto radostnou novinu dozvěděl den před závodem a natěšeně nás již vítal ráno na stánku plný očekávání.  Ráno vše šlapalo jako hodinky  na Radka čekalo jeho startovní číslo, závodní dres, výživa od firmy Nutrend, GPS  sporttestr Garmin a plno cenných rad, jak ještě lépe závodit a dosáhnout tak skvělého osobního výsledku. Poté se zúčastnil týmové rozcvičky a rozjetí společně se závodníky v oranžovém a společně s nimi vyrazil i na start. Po závodě nám přišel sdělit své dojmy a rozebral celý závod přímo s šéftrenérem řady vrcholových cyklistů Vojtěchem Beranem.

Ten mu mimo jiné sdělil i to, že v jeho Super Bikerském balíčku získal i měsíc online chytrého tréninku zdarma, který hned po dovolené chystá Radek využít naplno. Poté již plynule nadešel čas vyhlašování výsledků, kde nechyběl ani náš Super Biker.

Okusil tak svou minutu slávy a vystoupal na stupeň nejvyšší. Na velkém podiu mu zástupci Alltraining.cz předali další krásné ceny a popřáli mnoho dalších úspěchů ve sportovním životě.  Radek nám sdělil, že si celý den opravdu užil a velkou odměnou mu bylo i podium, na kterém prý až zas tak často nestojí  a teď si ho užil se vší parádou na jednom z nejpopulárnějších závodů seriálu.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit v seriálu Kolo pro život jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se už nyní na Alltraining.cz. 

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 1. 8. 2015  ŠUMAVSKÝ MTB MARATON ČESKÉ SPOŘITELNY budou vylosováni Super Bikeři 31. 7. 2015.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT