Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří Traséři Altraining.cz opět v akci! A pomáhali a dostali pochvalu!

Publikováno | Sdílet:

Chytří Traséři Altraining.cz opět v akci! A pomáhali a dostali pochvalu!

Odstartováno… z lesa je již od startu slyšet. Nepřepal to, zahřej se, rozjeď se, najez se, dej si lehčí, či nezapomeň doplnit tekutiny... Na to vše Chytrý Trasér dokáže odpovědět a při závodě pomůže každému k jeho hladkému průběhu, až do cíle!

V Jestřebích horách se sešlo poměrně početné pole závodníků! Krásná a náročná trať byla výzvou pro každého cyklistu! Ani pro naše traséry to nebylo jednoduché. Pod vedením zkušeného trenéra Vojtěcha Berana si dali přesné cíle jak pomáhat závoďákům na trati a podařilo se to na jedničku.

Nejdůležitější bylo na této kopcovité a technické trati zvolit správné tempo, nepodcenit příjem od Energie, jet správný spíše lehčí převod a volit správnou stopu v rychlých technicky náročnějších sjezdech i krkolomných výjezdech.

Na to vše naši Chytří Traséři Luboš, Lukáš a Dan mysleli a při závodě se snažili se to předat všem, kdo je minuli, či se rozhodli volit plynulé vodičovo tempo. Dokonce si v nadsázce posteskl i jeden z elitních jezdců a Vojty dlouhodobý svěřenec Jan Strož v cíli pátý, který se v rychlém sjezdu poroučel k zemi, že by se občas hodil trasér i pro čelo závodu, který pojede  jako motorová myš, stále chytře bez chyb a přepáleného tempa:-).

 Další elitní svěřenec tréninkového centra Alltraining Jirka Hudeček, po závodě, kde dorazil doc cíle na druhém místě kvitoval, že plynulé tempo od traséra je pro nezkušené závoďáky skvělým vodítkem. „Nápad svého trenéra Vojty Berana můžu jedině doporučoval celé mase cyklistů.“ Řekl Jirka.

Traséři nedostali na Jestřebích horách pochvalu jen od Elitních jezdců, ale i od lidí z davu, kde se pohybovali. Roman si díky trasérovi závod užil a vzkazuje přes náš firemní email: „díky za sobotu, byl to pěkný závod. Zvlášť bych chtěl "pochválit" traséra č. 1, který ve startovacím boxu předvedl pěknou show a nabudil nás skvěle do závodu. Na trati mě "vytáhl" do prvního kopce, udělil pár dobrých rad a vyslal mě dopředu :) .... bylo to super! Teď vím, že si u vás musím udělat zatěžák, abych věděl jakou intenzitu srdeční frekvence volit a od Letní školy techniky MTB v jizerských horách (12. – 18.7.) se pustím i do systematického tréninku, ať se dostanu do pořádné kondičky a shodím i nějaké to kilo a dostanu se do distance před chytrého pomocníka na trase.“

Vyzkoušejte i vy Chytrého Traséra, kdo jiný než trenér vám správně poradí a naučí správně jet i na kole!

Super Bikerka pátá i s cyklistickou premiérou!

Petra Bublíková, nadšená „bikerka“ si užila den s VIP podporou naplno, a protože jak sama řekla, je v cyklistice nováčkem, byly pro ní rady od trenérů tréninkového centra k nezaplacení a výrazně jí pomohli i k příznivým zážitkům na trati. Petru na premiéru čekal i pěkně těžký závod, a tak byla příprava důkladná, a sama Petra byla ve všem velmi pečlivá.

Po rozcvičení a rozjetí před závodem, se šlo rovnou do akce.  A zážitků bylo plno. „Trenér Vojta Beran mi hodně pomohl a poradil. Naordinoval už po 20 minutách zakousnout první energetickou tyčku a pak pravidelně energii doplňovat každých 20 -30 minut ve formě gelů, tablet cukru nebo opět tyčinek. Díky pravidelnému příjmu energie předešla  energetickému deficitu a mohla naplno šlapat až do cíle bez obávaných křečí, kteří mnozí v závěru dostali. Pro mne z toho bylo skvělé páté místo v mojí kategorii.“

V závěru dne obdržela Petra při závěrečném vyhlášení památný diplom pro vzpomínku na VIP den v seriálu Kolo pro život a tréninkovým centrem Alltraining.cz a užila i chvilku slávy před velkým publikem. Zážitek to byl tak silný a Peťu tak nadchl, že hned v úterý přišla na zátěžový test a pustila se do vedeného tréninku se slovy, příště chci již bednu!

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se už nyní na Alltraining.cz.


Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE! 

Pro závod 6. 6. 2015  Ještěd Tour Kooperativy budou vylosováni Super Bikeři 4. 6. 2015.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

 

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT